Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

6 серия

Всички медии говорят за смъртта на детето-чудовище!

Мариана разговаря с Есекиел и му обяснява, че светлината в апартамента се е дължала на това, че Мартин е искал да провери щателно системата за сигурност. Освен това му признава, че Лусиано ѝ се е ядосал и сега иска да разруши тяхната връзка.

С поведение на обидена, Мариана го пита дали трябва да приключат всичко по вина на Лусиано, който няма да ги остави да бъдат щастливи. Също така го моли да върне на работа Мартин, който, според нея, не е направил нищо лошо.

От друга страна, новината за смъртта на детето-чудовище предизвиква шок. Антония се отправя към моргата, за да разпознае тялото. Пред майка му и сестра му, Антония уверява, че става дума за него.

Всичко се дължи на машинации от страна на Есекиел, който иска да „спаси живота му“. Той се опитва да го държи далеч от медиите, за да подведе веднъж завинаги неговите врагове. С тази фиктивна смърт, Диего Меркадер най-накрая престава да е проблем в живота на Мартин.

На следващия ден, Вероника се среща с Лусиано и Марсела в собствената си телевизионна програма, за да поговорят за детето-чудовище и как се е държал преди. Мартин наблюдава интервюто и си дава сметка, че Марсела Янос е измамница, тъй като тази жена никога не е била негова съученичка.