Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

5 серия

По новините потвърждават, че детето-чудовище се е появило мъртво!

Антония и Мартин прекарват нощта заедно, много влюбени. Това е първият път, когато Мартин опитва от сладостите на любовта. В същото време, Антония жертва своята етика, дълбоко в сърцето си.

От друга страна, Есекиел моли сина си Лусиано да разследва дали Мариана има любовник. Това, което магнатът не подозира, че е бил предаден от собствения си син, който е безумно влюбен в годеницата му и я иска само за себе си.

В офиса на Есекиел, той и Лусиано назначават Мартин да поеме издирването на предполагаемия любовник. В този момент, Маркос ги прекъсва и моли брат си да даде изключително интервю на Вероника, която иска да говорят за детето-чудовище.

Като чува това, Мартин се напряга и когато остава насаме с Есекиел, той се отказва от работата. Въпреки опитите му да го убеди, че иска да му помогне и да го подкрепи, Мартин му връща оръжието и излиза от офиса.

По-късно, Антония организира среща с майката и сестрата на Диего, за да могат да се видят с него. Една неочаквана новина изненадва всички. От съдебна медицина правят изявление, че са открили детето-чудовище мъртво.