Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

3 серия

Антония открива, че Лусиано е бил съученик на Диего!

Журналистката, която е по следите на детето-чудовище, проследява Антония до един бар в Манхатан, където е Мартин заедно с двете по-малки деца на Есекиел.

След като разменят няколко думи, Мартин уверява журналистката, че Диего Меркадер е мъртъв от деня, в който е излязъл от затвора. Антония ги прекъсва и се опитва да го отдалечи от проблемите. Вероника, обаче, продължава да настоява в опит да събере още информация.

Антония прибягва до по-драстични мерки – тя се преструва, че двамата са годеници. Това премахва и последните подозрения и Вероника ги остава на мира.

От друга страна, в дома на родителите на Мартин, по-малкият му брат открива една снимка на детето-чудовище, на което много прилича на собствения му син. Майка му не може повече да крие тайната. Освен това, всички медии в Ню Йорк публикуват новината на следващия ден.

В затвора, Антония отново се среща с журналистката, която разкрива, че по-големият син на Есекиел Алварадо – Лусиано, е бил съученик на Диего Меркадер.

Тази новина остава без думи психиатърката. За да разсее своите подозрения, тя отива в офиса на магната и настоява за обяснение. Есекиел се ядосва за момент и ѝ казва, че може да прави каквото си иска. Дори ако иска да помогне на детето-чудовище, може да го направи.