Изворът (El Manantial)

93 серия

Хусто избягва от полицията и се хвърля в извора. Полицаите стрелят по него и един от тях се хвърля във водата за да види дали са го ранили.
Алфонсина, Ектор и Малена са в къщата на “Изворът”, чуват изстрели и се чудят какво става. Алехандро като научава, че баща му е избягал отива в къщата на Алфонсина за да ги предупреди да се пазят и за да й напомни за развода, който е на следващия ден. Малена остава при Алфонсина и Ектор я целува за “лека нощ”.
На развода Алехандро подписва, но Алфонсина не може, двамата се целуват и си тръгват доволни.
Норма предлага на Барбара да се грижи за детето й, но тя не приема.
Хусто се скрива в къщата на Елоиса. “Неговият човек” успява да вземе от кабинета му пари и пистолет и да му ги занесе.
Алфонсина и Алехандро щастливи отиват в къщата на “Изворът” и съобщават на Ектор, че отново са заедно.
Алехандро се прибира в имението и казва на Алтаграсия, че е много щастлив. Маргарита е тъжна защото Алехандро не е говорил първо с нея, но той й казва, че е мислел, че щастието му не я интересува. Когато остават сами, Алтаграсия казва на Маргарита, че е най-добре да приеме Алфонсина, защото тя е щастието на сина й. Маргарита й напомня, че по вина на Франсиска са започнали всички нещастия.
Барбара отива в къщата на Алфонсина и казва на нея и Ектор да я напуснат понеже вече е нейна. Алфонсина казва, че не може да ги изгони понеже си е платила наема за цяла година. Барбара се вбесява, заплашва ги, че ще ги изкара от там с ритници и си тръгва.
Връщайки се вкъщи, Барбара заварва майка си със завещанието на Алваро в ръце. В него той оставя “Изворът” на Алфонсина и Ектор.
Токът в къщата на Алфонсина спира и Ектор отива да провери бушоните. Някой го удря по главата. Алфонсина отива да провери какво става и намира Ектор на земята, опитва се да му помогне, но Хусто й запушва устата и я упоява.

Превод: Валентина