Изворът (El Manantial)

91 серия

Барбара се опитва да блъсне Алфонсина с колата си, но Алваро бута Алфонсина, за да я спаси и Барбара блъска него. Барбара слиза от колата, отива при баща си и плаче. Алфонсина се обажда, за да извика линейка.

Ектор пита инспектор Мендоса какво е станало с трупът, който той е намерил в извора. Инсперктора му казва, че тялото е на бременна жена.

Алфонсина казва на Ектор какво се е случило с Барбара и той отива в болницата.

Маргарита влиза в кабинета на Хусто и му казва, че Мелесио я е помолил да му предаде, че животните вече са изведени от земите на Алваро. Звънва телефона и е Алфонсина, която пита за Алехандро. Хусто й казва да остави сина му на мира, защото иначе отново ще й се случи същото като преди години и затваря телефона. Маргарита взима пурата от ръката на Хусто, чупи я на две и го предупреждава дори да не си помисля да посяга на Алфонсина. Хусто я пита от кога й е защитница. Маргарита му отвръща, че не го прави заради Алфонсина, а заради сина си, защото не иска Алехандро да страда още повече.

Норма е много ентусиазирана като казва на дъщеря си, че тя може да се грижи за детето на Барбара. Мару й отвръща, че Барбара трябва първо да й го позволи.

Пилар отива в болницата където е Алваро. Барбара е отчаяна и й разказва какво се е случило.

Алехандро отива в къщата на Алфонсина. Тя му разказва за случилото се с Алваро. Той я утешава.

Фермин все още е много разстроен от смъртта на Хертрудис и казва на Мирна, че никога няма да могат да бъдат семейство както преди.

Лекарят казва на Барбара и Пилар, че единственото, което може да спаси Алваро е чудо. Барбара крещи “НЕ”. Пилар и Барбара получават разрешение да видят Алваро за малко. Ектор плаче неутешимо.

Инспектор Кастийо пита Алфонсина какво точно се е случило.

Барбара моли баща си за прошка. Барбара и Пилар излизат от стаята и влиза Ектор.

Алехандро казва на Алфонсина, че след подписването на развода ще си тръгне от Сан Андрес.

Алехандро казва на майка си какво е станало с Алваро. Хусто вижда сина си на излизане от къщата и пита Маргарита защо е идвал Алехандро. Тя му съобщава за нещастието с Алваро.

На следващия ден...

Барбара и Пилар стават, за да отидат в болницата.

Алтаграсия носи закуската на Маргарита и я пита няма ли да посети Алваро. Маргарита й отвръща, че не иска да се среща с Барбара. Алтаграсия казва, че Хусто е вече в болницата.

Ектор е съкрушен от мисълта, че Алваро може да умре.

Хусто убеждава лекаря да му разреши да види Алваро. Хусто започва да души Алваро.

Превод: Валентина