Изворът (El Manantial)

88 серия

88 серия

Хусто влиза в стаята на Маргарита и й запушва устата с кърпа, която изглежда е упоена с наркотик. Хусто изнасилва Маргарита.

Салвадор казва на Алфонсина, че няма да повдигне обвинение срещу Хусто, за да не усложнява нещата. Алфонсина му заявява, че всички престъпления на Хусто не могат да останат безнаказани, включително и това което е сторил на нея. Алфонсина разкрива на Салвадор, че Хусто я е изнасилил.

Алваро преглежда Салвадор.

Барбара се обажда на Хусто, но той й затваря телефона. Барбара казва на Пилар, че Хусто няма да се отърве от нея толкова лесно.

Маргарита казва на Алтаграсия, че Хусто е един нещастник.

Алехандро казва на Малена, че когато подпише окончателно развода си с Алфонсина ще си тръгне от селото.

Маргарита моли Алтаграсия да не казва на никого какво й е сторил Хусто. Маргарита й казва, че се чувства омърсена. Алтаграсия я утешава, като й казва, че тя не е виновна и че трябва да разкаже на Алехандро. Маргарита й отвръща, че няма да му каже, че би умряла от срам, казва също,че Хусто ще си плати.

Алфонсина казва на Алваро, че е най-добре да препише извора само на Ектор. Ектор му казва, че не го иска. Алваро му казва, че ако никой не приеме извора, той ще остане в ръцете на Хусто, а това няма да е честно.

Алтаграсия казва на Алехандро, че Барбара се е върнала в къщата си.

Ектор отива и се нахвърля на Хусто, заради това, че е ударил Салвадор. Хусто казва на работниците си да го изхвърлят от асиендата. Ектор удря Хусто.

Алфонсина казва на Ектор са се сближи с Алехандро, който също му е брат.

Хусто спи, Маргарита влиза в стаята му и насочва пистолет към главата му. Хусто се събужда и изплашен пита Маргарита какво прави. Тя му отвръща, че ще му отмъсти, за това, което й е сторил. Хусто й казва да пусне пистолета, защото може да се нарани.

Алехандро е в стаята си и чува изстрел.

Маргарита казва на Хусто да не се тревожи, защото тя няма да си изцапа ръцете с кръв, заради него. Алехандро влиза уплашен в стаята и иска обяснение от Маргарита. Магарита му казва, че просто се е сбогувала с Хусто, понеже той си тръгва от асиендата.

Пилар получава документите за развода.

Алехандро казва на майка си, че Хусто е ударил Салвадор.

Ектор отива да види Малена, но тя се държи студено с него.

Барбара заплашва Хусто, че ще го обвини, че я е изнасилил, ако не й помогне. Хусто не й обръща внимание и я съветва да се отърве от детето си.

Маргарита се сбогува със Салвадор.

Барбара отива при гинеколога си и му казва, че иска да направи аборт. Той й казва, че не може да й помогне, защото той спасява живот, не го унищожава, а освен това, бременността й вече е много напреднала и ако направи аборт има голяма опасност за живота й.

Маргарита иска развод от Хусто, но той й заявява, че няма намерение да й даде развод, защото не иска да загуби всичко. Тя му казва, че ще го изкара от дома си, жив или мъртъв.

Гинеколога на Барбара казва на Алехандро, че Барбара е решена да направи аборт, но понеже бременността й е вече много напреднала има голяма опасност за живота й. Гинеколога дава на Алехандро копие от ултразвука, който си е направила Барбара и Алехандро вижда, че тя е бременна от дълго време и разбира, че детето не е от него.