Изворът (El Manantial)

61-70 серия

61 серия

Алфонсина и Алехандро се разхождат и си спомнят щастливи моменти. Алфонсина научава, че Барбара остава да живее в имението, но Алехандро й обяснява, че вече не чувства нищо към нея. Фермин казва на Хертрудис за решението си да предаде Мирна на полицията. Алфонсина казва на Алехандро, че знае, че Хусто е истинския собственик на извора и че е сигурна, че той е бил човека подпалил овощната градина.

62 серия

Пилар казва на Барбара, че вече е време Алехандро да разбере, че е бременна. Алфонсина казва на Хертрудис, че скоро ще сключи църковен брак с Алехандор. Хусто изгонва от асиендата Малена, дядо й и баба й. Алфонсина се чувства виновна за повторното падане на Алехандро, заради което състоянието на крака му става по-лошо. Пилар упреква Алваро, а той й казва да не се тревожи, защото скоро ще се разведат. Ектор посещава Алфонсина и се опитва да направи отчаяна постъпка, за да й покаже любовта си.

63 серия

Хертрудис изгонва Ектор от къщата. Маргарита упреква Алфонсина за състоянието на крака на Алехандро и й казва, че има опасност той да го изгуби. Полицията хваща Мирна и Естебан. Алфонсина помага на Малена и на дядо й и баба й. Маргарита иска да се помири с Алтаграсия и Мелесио. Алфонсина моли Уго да престане да я търси. Ектор открива нещо, което може да му помогне да разбере кои са истинските му родители.

64 серия

Ектор притиска Салвадор да му помогне да научи нещо за родителите си, но отеца не може да му разкрие истината, която е научил под тайната на изповедта. Алфонсина търси смъртните актове на баща си и сестра си и Хертрудис се притеснява. Маргарита научава за резултатите от теста за бащинство и проклина Алфонсина. Тя и Барбара имат спречкване, заради Алехандро. Ектор благодари на Алфонсина за подкрепата. Барбара казва на Алехандро, че очаква дете от него.

65 серия

Алехандро казва, че ще поеме отговорността за детето, но няма да се ожени за Барбара. Заради недостига на вода Алфонсина решава да прегледа плановете на баща си за извора. Хусто разбира, че са наредили да направят теста за бащинство без негово разрешение. Алфонсина и Малена пътуват до Мексико, за да купят булчинската рокля на Алфонсина. Полицията арестува Салвадор за фалшификация на документи.

66 серия

Хусто се наслаждава на арестуването на Салвадор. Бременността на Барбара започва да си личи. Хертрудис уверява Хусто, че Алфонсина не е в селото. Хусто обвинява Хертрудис, че тя е виновна за смъртта на Ригоберто, защото му е казала за изневярата на Франсиска. След думите на Хусто Хертрудис изпада в криза и Алтагарсия се опитва да й помогне. Барбара доказва на Алехандро, че е бременна и той се отчайва. Алфонсина се обажда от столицата и Алтаграсия й признава, че лелея й не е добре.

67 серия

Алтаграсия казва на Алфонсина, че Хертрудис не е добре, но Хертрудис принуждава Алтаграсия да каже на Алфонсина, че има само главоболие. Алфонсина се съмнява, че леля й просто я боли глава и иска да се върне в Сан Андрес, но Малена я успокоява. Норма предлага на Мару, че докато реши какво да учи може да й помогне в книжарницата. Алехандро се изненадва като научава, че са арестували Салвадор. Барбара отива на гинеколог и го моли да бъде дискретен. Алфонсина научава, че чичо й Салвадор е в затвора и решава веднага да се върне в Сан Андрес. Салвадор е освободен, благодарение на Алехандро. Алфонсина се среща с Алехандро, идва Барбара и й казва, че е бременна от Алехандро.

68 серия

Алфонсина отчаяна, отказва да изслуша обяснението на Алехандро и решава да се разведе. Хоел казва на Мару, че е съгласен тя да учи в чужбина. Хусто разбира, че Барбара иска да има детето от амбиция, за да задържи Алехандро. Алофнсина предлага на Ектор да участва в проекта измислен от баща й преди години. Алваро се вбесява като научава, че Барбара е бременна. Хусто посещава епископа, за да се опита да напарви нещо против Салвадор. Барбара моли Хусто да не казва нищо на Алехандро и той й предлага да се съюзят срещу Алфонсина, за да я унищожат.

69 серия

Хусто иска от Барбара да бъде търпелива и да изпълнява всичко което той й каже, за да успее планът им. Алехандро казва на Хусто, че няма намерение да се ожени за Барбара, защото не я обича. Маргарита настоява пред Алфонсина да остави на мира сина й. Малена казва на баба си и дядо си, че Елойса очаква дете от Хусто и че е изчезнала. Малена казва на Алфонсина, че много се съмнява, че детето което чака Барбара е от Алехандро, защото може да е и на Хилберто. Мару казва на родителите си, че вече е избрала какво да учи. Алтаграсия и Мелесио се връщат в асиендата на Хусто. Салвадор моли Алфонсина да не отваря гроба на Ригоберто. Уго моли Алфонсина да му даде възможност. Алфонсина настоява пред Алехандро да й даде развод, защото тя и Уго са решили да се съберат.

70 серия

Алфонсина и Алехандро подписват развода си. Алфонсина казва на Уго, че иска да го опознае. Мелесио казва на Алехандро да се бори за любовта си. Алфонсина се радва като вижда, че Фермин започва да конструира развъдника и че Ектор иска да участва. Епископа казва на Славадор, че има месец, за да напусне Сан Андрес. Алехандро заявява на Алфонсина, че ще се бори за нея. Барбара връща годежния пръстен на Алехандро. Някой дебне къщата на Алфонсина. Когато се връща вкъщи Алфонсина е жестоко нападната.

Превод: Валентина