Екомода (Ecomoda)

19 серия

Фреди помага на мъжете в Екомода, защото, както той казва, днес е Денят на мъжете, но целият свят го поправя, че не е Ден на мъжете, а Нощта на мъжете (което предполага, че всички жени ще са си у дома, а мъжете ще ходят из града).

Бети и Армандо пристигат с асансьора, много любвеобилни един към друг, а Армандо е много доволен. След това има среща на изпълнителните директори в компанията или среща, но преди това мъжете решават дали ще излизат да празнуват някъде навън. Гутиерес, Николас, Фреди, Кенет и Марио са съгласни с това, а по-късно се присмиват на Армандо, че няма разрешение да излиза. Тогава Бети пристига, дочува всичко и му казва, че може да прави каквото пожелае, но ако въпросът опира до нея, тя предпочита да излезе с момчетата. След срещата Армандо отива да разговаря с Бети и да я попита дали това няма да я притесни и Бети му отговаря, че повече я притеснява мнението, което имат за нея и това, че всички го мислят за неин роб. Армандо ѝ казва да не обръща внимание на тези неща и да не се притеснява, защото на тези чисто мъжки излизания си говорят само за коли, спорт... И, Бети допълва, за жени, за секс... Армандо се приближава до нея, прегръща я и ѝ казва, че ако нещата бяха така, той нямаше да излиза. След няколко целувки ѝ казва, че ще си е у дома преди 1 след полунощ.

Най-накрая всички мъже са се събрали и се готвят да излязат. Гутиерес разговаря със съпругата си, която не иска да го пуска и той моли Армандо да поговори с нея по телефона, за да помоли съпругата му да излезе с тях.

И така, те пристигат в един бар и всички са много предпазливи, но Марио се обзалага с Армандо, че тази вечер той няма да може да напомня за „девица“. Всички започват да говорят за жени, с изключение на Армандо, който наистина се чувства зле. Той отива в мъжката тоалетна, а Марио отива на бара и започва да флиртува с някоя благосклонни жени. Той успява да ги заведе на масата.

Веднъж седнали на масата жените се смесват с всички, които са направо омагьосани от жените (с изключение на Армандо, разбира се). Една от жените моли Армандо да изпълни мечтата ѝ да бъде с такъв силен мъж. Армандо е малко ядосан, но след подигравките на останалите, той казва, че си има всичко, но то е само за частно ползване. Най-накрая Армандо се предава и позволява на жената да го погали по лицето и да докосне устните му.

Тогава жените казват, че имат едни приятелки, които тъкмо са пристигнали в Богота и са си в къщи. Ако момчетата искат, те може да им се обадят и всички да се отправят на там. Всички са възхитени от идеята, без нашия беден Армандо, който набира номера на мобилния на Бети, която си стои в къщи и отегчено гледа телевизия, но Калдерон го спира и го пита дали може да издържи до 1 часа. Армандо като голям идиот отново се поддава на думите на Марио и всички излизат, за да отидат в дома на жените.

Настава голяма бъркотия, защото жените са истински мъжеядки и всички са много щастливи, танцуват, освен знаете кой, който е много тъжен и обръща гръб на пиленцето, които постоянно се върти около него. Всеки път, когато тя се приближава до него и го целува лекичко по врата, лекичко го захапва. Армандо всеки път подскача, казва ѝ, че е вещица и се заканва да се прибере, но останалите го спират като му казват, че ако се прибере по-рано, Бети ще си помисли, че те са позволили той да е с друга жена, а освен това ще се наложи да използва грим за белезите по врата му. Докато вещицата украсява врата на Армандо, Гутиерес се качва с една от жените, която го е поканила, Николас се готви да направи същото, но Армандо заявява, че той ще си тръгне с него. Николас го моли да има малко милост към него, защото от две години не е бил... Армандо му дава 15 минути, защото наближава един часа. Това, което успява да направи Армандо е да депресира всички. Армандо заявява, че си тръгва, но нито Марио, нито жените му позволяват да си тръгне... Гутиерес е вече в спалнята с жената, която е тръгнала с него. Тя го моли да си сложи белезници заради нея. Той, като голям глупак, се съгласява и практически сам си ги слага, а жената му казва, че ще отиде да потърси една от приятелките си...

Долу, пред стълбите Армандо е изпаднал в истерия, защото иска да се прибере при своята Бети. Тогава жената, която е застанала пред вратата вади пистолет и заявява, че никой няма да си ходи. Армандо вбесен я моли да се откаже да го съблазни, а пиленцето му отговаря, че това е обир...