Екомода (Ecomoda)

12 серия

„Групата на грозните“ влизат в офиса на Бети, но нея я няма и те се връщат в приемната. Те се натъкват на Наташа и Росарио, която тъкмо излиза от интервюто. Росарио им казва, че е минало добре, но я е притеснило поведението на Гутиерес, който ѝ е задал много интимни въпроси. Групата се опитва да я успокоят, но се стараят тя да не разбере какво да научили от Наташа. Росарио казва на Наташа, че ще е по-добре да тръгват за нейното следващо интервю, но Наташа ѝ казва своята тъжна история за „изгубената“ си чанта. Росарио, глупава жена, мисли да остане с приятелката си, но Наташа настоява да отиде на следващото си интервю, а те ще се видят по-късно. Групата казват предпазливо „Довиждане“ на Росарио, докато показват самодоволната физиономия на Наташа, която си мисли, че вече никой няма да ѝ пречи.

Армандо е в офиса си и работи на компютъра си, когато звънва телефона. Марио Калдерон е. Той е щастлив, че обядва, но има нужда от помощта на Армандо, защото си е забравил личния бележник. Горкичкия той! Армандо му се присмива и пита Марио колко време му остава да живее. Марио му отговаря, че това е „много сериозно“ без бележника, защото там са записани всичките му връзки. Армандо му заявява, че не мисли повече да се замесва с Марио в проблеми. Марио казва на Армандо да му помогне – да открие своите (на Армандо) Богини и да му даде информацията, която му трябва. Армандо обяснява на Марио, че е изтрил този файл преди много време. Марио настоява да не го лъже, защото е видял, че Армандо все още пази този файл на компютъра си. Армандо казва на Марио, че не иска да ги вижда. Марио не може да повярва, че откакто е женен, Армандо не е отварял този файл. Той иска Армандо да му направи тази услуга, за това нека да го отвори. Армандо заявява, че е много щастлив, много повече от преди, когато е бил ерген. Той става от бюрото и отива на дивана и не казва нищо повече. Марио настоява, а Армандо му отговаря, че не може, защото е много зает. Както и да е, най-накрая, глупакът си остава глупак и той приема да изпълни молбата на Марио. Марио му казва, че ще му се обади след няколко минути.

Господин Мендоса отваря файла и когато вижда снимката най-отгоре, той изведнъж става много щастлив, защото не си спомня името на жената. Но... в този момент влиза Бети и очите на Армандо изкачат от изненада. Той не знае какво да прави сега, когато са го хванали и за това взема една от своите играчки за успокоение... Той става много нервен и за това Бети го пита дали всичко с него е наред. Той ѝ отговаря, че програмата Ексел има вирус и за това трябва да се обадят на поддръжката... Той се опитва да изключи монитора, но не успява, а Бети се приближава точно, когато Армандо се опитва да изключи монитора и най-накрая успява. Бети коментира, че трябва да се срещнат с „Фешън груп“, за да потвърдят някой подробности. Тя пита за неговия „приятел“ Калдерон и настоява, че той също трябва да присъства. Бети излиза от офиса и му намига, а той ѝ отвръща с намигване в стила на старата Бети... Вече сам, той отново поглежда този дяволски файл...

Бети се приближава до Наташа, точно когато тя разказва историята, че някоя от кандидатките е откраднала чантичката ѝ, една облечена в черен панталон я е гледала много странно. Уилсън пристига и Бети му казва да потърси навсякъде чантичката, като отбелязва, че трябва да е все някъде. Бети пита приятелките си как вървят интервютата. Те ѝ казват, че има нещо много сериозно, за което да я питат. Бети им казва, че ги кани на обяд, по времето на който ще могат да си поговорят. Берта веднага се обажда в закусвалнята и поръчва храна...

Армандо продължава да разглежда снимките, казвайки че ще убие Калдерон и ще изтрие файла. Но, разбира се, не изтрива файла, но започва да разглежда заинтересовано снимките и да прави коментари от рода „гореща мадама“, „секси“. Отбелязва, че отдавна не ги е разглеждал и допълва, че са прекрасни.

В това време, Бети е седнала пред компютъра си. Тя поглежда към снимката на Армандо. След това тя става и отива до снимката от сватбата им. Тя отваря вратата към
„пещерата“, която беше неин офис, но вече с голям прозорец и врата, която е към офиса на Армандо. Тя влиза и започва да слуша Армандо, който си говори на компютъра. Тя шпионира Армандо през прозореца.

В този момент се обажда Калдерон отново. Армандо му казва, че е отворил файла. Марио коментира, че Армандо сигурно се чувства така, все едно се е върнал в Рая. Бети слуша как Армандо започва да чете „менюто“ с типове жени, от които да избира – свободни жени, ангажирани жени, жени, скъсали със съпрузите си, разведени, отчаяни жени, религиозни жени... Тогава Армандо стига до „жени по спешност“ – бързи и лесни. Марио му казва, че това са жените, от които има нужда и иска да погледне срещу ДГ. Там той открива Джина Гусман и братовчедка ѝ Росита. Марио отбелязва, че Джина никога не излиза сама, за това Армандо трябва да се присъедини към него за двойна среща. Армандо пита: „Двойна среща заедно с теб тази вечер?“ и му отговаря „не“. Той предлага Марио да се появи в Екомода за срещата и да го остави да работи (Армандо). Може би Марио трябва да положи усилия, за да се промени. Марио казва, че няма химикал, с който да запише номера на Джина... Бети, която чува всичко това, има много притеснен израз на лицето...

Уилсън се връща и казва, че чантата не е открита. Берта затваря телефона и съобщава, че вече е поръчала обяда. Тогава отбелязва, че не е поръчала нищо за Наташа. Наташа казва на момичетата, че тя не е гладна. Николас излиза от офиса си и дава поръчката за своя обяд на София. Гутиерес бърза за следващото си интервю и поздравява Николас, който го пита как вървят нещата. Гутиерес му споменава за Росарио, като отбелязва, че има толкова много кандидатки с идеални тела, но не знаят английски. Той добавя, че му остават само още две и показва снимките на Николас. И на двамата им потичат лигите... Наташа, която през цялото време е пуснала своя радар, пита момичетата кой е Николас и те ѝ казват. След това, групата отива при Бети, докато Наташа остава отвън, за да чака за своята чанта. Гутиерес подава папките с документите на двете кандидатки, които Берта оставя на бюрото. Наташа започва да ги разглежда...

„Групичката“ е при Бети. Тя ги пита какъв е проблема. Да не би Гутиерес да манипулира избора на нова секретарка? Всички казват, че не е така. След това те ѝ разказват проблема с приятелката на дъщерята на Инес. Те споменават, че е много бойна и може би, след като е учила бойни изкуства, трябва да замести Уилсън като пазач.

В приемната пристигат двете кандидатки, които Гутиерес очаква за интервю. Наташа се държи като служител от компанията и им казва, че вече е наета секретарка. Тя буквално ги натиква в асансьора, от който те току-що са слезли. Другите кандидатки питат Наташа дали е вярно това, което е казала и тя ги уверява, че е така и ги съветва да си тръгват.

В офиса на Бети, Инес предлага да отидат в студиото на Уго, защото той няма да се появи скоро. Бети остава да си поговори със Сандра и ѝ споделя за програмата на Армандо. Сандра ѝ казва, че не знае нищо по този въпрос и предполага, че това е работа на Марио. Бети уточнява, че това е списък на Армандо и Марио и ѝ разказва какво е чула. Сандра пита дали ще пусне Армандо да излезе с Марио. Бети ѝ отговаря, че Армандо сам трябва да вземе това решение. Сандра казва на Бети, че в края на деня, единствения сериозен мъж в Екомода е дон Ермес.

Джени, застанала до врата на офиса на Николас, оправя външния си вид. Николас е там и мърмори, че обядът му все още не е пристигнал. Джени отваря вратата и пита за дон Ермес. Николас ѝ отговаря, че той не се е върнал. Предлага да му остави съобщение. Тя обяснява, че не е нещо спешно, но тя е много притеснена. Преди да излезе, Джени се отърква във врата. Николас решава, че не му трябва обяд, а трябва да се заеме с това момиче веднага – той има нужда от любов...

Уилсън се появява с обяда на Николас. Наташа съблазнително му казва, че тя ще се погрижи за това. Когато Уилсън тръгва, Наташа прави физиономия, с която показва, че въобще не харесва Уилсън.

Гутиерес излиза, за да покани следващата кандидатка, но Наташа му казва, че всички са се изморили да чакат и са си тръгнали. Кенет и Габриела пристигат и питат дали Гутиерес е приключил с интервютата. Габриела иска той да ѝ даде резултата като се върнат от обяд. Кенет допълва, че ще го обсъдят на срещата. Наташа отбелязва, че приятелката ѝ е приела работа, която са ѝ предложили на друго интервю. Тя отново се оплаква за чантата си и разговаря с Кенет на английски... Габриела ѝ казва, че разбира какво става там. Кенет и Габриела тръгват.

Наташа се подготвя малко и се насочва към офиса на Николас. Тя чука на вратата и Николас подвиква да влезе. Но е изненадан да види, че не е София, а е Наташа, която много любезно му поднася обяда. Тя казва на Николас да не се сърди на София, защото тя е отишла на среща при Бети, а Уилсън е трябвало да се върне на мястото си. Тя отново разказва цялата история с изчезването на чантата ѝ. Николас направо я изяжда с поглед и ѝ предлага да сподели с него обяда. Тя му отговаря, че не е гладна, но се съгласява да му прави компания, докато той се храни. Тя сяда и кръстосва краката си, предоставяйки идеална гледка на Николас. Тя прави комплимент, че когато се усмихва, прилича на кукла.

Бети и групата се хранят в студиото на Уго, докато Джени прехвърча като муха, ядосана, че не са я поканили. Всички коментират колко чаровна е Наташа. Бети пита момичетата какво има тя и те ѝ казват, че тя си има собствен бизнес. Берта се извинява, че не е имала достатъчно време, за да разпита Наташа какъв бизнес има. Аура Мария много се притеснява за изчезналата чанта на Наташа. В този момент телефона звънва и Инес отговаря. Обажда се Ефраин. София и Джени в унисон казват да се качи горе, но Инес уточнява, че той е долу и иска да се види с Джени. София иска да слезе и да говори с него за парите, но не ѝ позволяват.

Ефраин стои пред асансьора с куфара на Джени. Когато Джени пристига, те започват да се карат. Джени настоява, че не може да я остави да живее в малък апартамент, какъвто е бил предишния ѝ. Ефраин ѝ казва, че не могат да продължават както преди, защото той няма работа. Той настоява, че трябва да се преместят в стая. Защитавайки се, тя му казва, че сега тя се е издигнала и няма да позволи да живеят в стая, в каквато е живяла, когато са се срещнали... Групичката наблюдават всичко. Ефраин ѝ пожелава късмет, а тя го уверява, че няма да остане сама.

В този момент се отваря асансьора и слиза дон Ермес. Той пита Джени защо плаче. Тя му казва, че е останала на улицата. Групата ѝ се присмиват и казва на София, че екс-съпругът ѝ е свободен вече. Тя им отговаря, че не я интересува. Бети се целува с баща си и го пита дали не е започнал да ползва същия автършейв като Армандо... Дон Ермес ѝ напомня, че тази вечер е годишната им вечер с леля им Пинсон и тя трябва да кажат на Армандо. Бети му казва, че не знае, може би Армандо има други планове. Дон Ермес настоява, че тези годишни срещи са много важни. Бети моли дон Ермес да съобщи на Николас за срещата с Кенет и Габриела в заседателната зала.

Николас разпитва Наташа за компанията ѝ и тя му казва, че има собствен бизнес, не много голям, с бижута. Но тя не е заинтересована да говорят за това и започва да се обръща към Николас на „ти“. Той ѝ показва снимка на Патрисия и казва, че тя има голямо собственическо чувство към нея, а той няма достатъчно време за нея. Наташа коментира, че би искала да работи в Екомода, а тя ще наеме някой друг, който да ръководи бизнеса ѝ. Той я уверява, че ще я препоръча на Гутиерес. Тя му казва, че ако той ѝ направи тази услуга, тази вечер може да излязат заедно и да празнуват...

Дон Ермес отваря вратата и казва на Николас, че шефовете го чакат в заседателната зала. Наташа казва, че ще го придружи до заседателната зала. В коридора, групата отварят единия от куфарите на Джени и разглеждат дрехите ѝ. Инес се появява и им казва да го оставят. Джени се появява и те започват да се карат. Бети излиза и им казва да пазят тишина.

Армандо се появява и казва на всички да престанат да викат, да покажат уважение. Зад него се вижда асансьора, от който слизат Кенет, Габриела и Калдерон, разговаряйки на английски. Бети ги пита как са. Марио пита как е Бети и тя отговаря, че се подготвя... подготвя за срещата. Появява се Гутиерес и Николас казва на Наташа да изчака. Бети пита Гутиерес дали е направил избор и той ѝ казва, че все още не е. Тогава тя казва, че би трябвало да използва списъка и започва да изрежда категориите от програмата на Армандо. Армандо иска да умре. Гутиерес настоява, че той не е такъв... Марио влиза в заседателната зала, Армандо е след него и казва на Гутиерес да млъкне.

Отвън, момичетата са много щастливи, защото Николас е предложил Наташа за длъжността. Аура Мария казва, че Наташа ще е новия член на групата. Наташа ги моли за услуга – да ѝ отслужат с компютър, на който да напише автобиографията си. Уилсън се появява и казва, че чантата все още не е открита. Като по чудо, Наташа предлага той да погледне в женската тоалетна, защото най-вероятно жена я е откраднала...