Екомода (Ecomoda)

6 серия

Габриела е вбесена от цялата неразбория и казва на Кенет, че иска да се върне в Маями с първия полет.

Фреди влиза при Аура Мария за чашка кафе, като продължава да я критикува за непринудеността ѝ към Кенет. В този момент звъни телефонът. Това е Кенет, който ѝ съобщава, че Габриела се е разсърдила за постановката, която са им изиграли в Екомода и не мисли да си сътрудничи с тях. Фреди решава да отстрани този проблем, защото Габриела е вице-президент на Фешън груп, но преди всичко е жена...

В хотелската стая, Габриела решава да си почине и с изморен вид ляга на леглото, но се почуква на вратата. Габриела си мисли, че това е Кенет, но това е прислужница от хотела, която ѝ казва, че я търси нейния любим. И кой е той?... Фреди Стюарт Контрерас с букет цветя и кутия бонбони. И цветята, и бонбоните отиват направо в кошчето за боклук. Габриела обижда Фреди и иска да затвори вратата. Но той използва и последния си коз. Иззад ъгъла се показват мариачи, които правят серенада на Габриела. Габриела, не веднага, но омеква и по вида ѝ става ясно, че заседанието на следващия ден в Екомода ще се състои.

Сутринта в Екомода, Аура Мария разказва на приятелките си как е минала вечерята с Кенет. Тя им казва, че Кенет е бил любезен и уважителен, на раздяла я е целунал само по бузата. Фреди чува това и в отговор разказва за Габриела, която му е отворила вратата в съблазнително бельо, поканила го е в стаята си, почерпила го е с вино, а след това всичко е било просто прекрасно.

Гутиерес пристига с три красавици, които трябва да заемат местата на уволнените (уволнени!?) Сандра, София  и Берта. Гутиерес моли уволнените да освободят местата си за новите служителки.

Когато пристига Бети с Армандо и разбират, че Гутиерес на своя глава е уволнил някого, Бети рязко му казва, че в тази компания никой няма да бъде уволнен без нейното съгласие и в този момент иска да уволни трите жени, които той е довел.

След това Бети влиза в офиса си. Бедният Николас се разстройва, защото той е започнал да си фантазира разни неща с тези дами.

Аура Мария съобщава, че Кенет се е обадил и е казал, че събранието ще се състои и той заедно с Габриела пристига към Екомода. Всички въздъхват облекчено, а Фреди се разстройва, защото никой не му благодари, че е успял да склони Габриела.

Армандо влиза в офиса и казва, че има две новини. Първата е, че хората от Фешън груп все пак са се съгласили да се срещнат. Бети е много радостна от тази новина. А втората е, че Марио Калдерон също ще присъства на срещата. Тогава Бети поврежда документите, които се готви да подпише. Тя звъни на Аура Мария и я моли за нови копия на документите за подпис, а също така за три таблетки: за главоболие, успокоителни и против повръщане. Раздразнената Бети става и влиза в архивната стая (бившия ѝ офис). Армандо се опитва да я успокои, но тя му казва, че всичко е наред, защото двамата са се договорили, че на тази сделка ще присъства и Марио. Армандо излиза от офиса и разтревожената Аура Мария пита как е Бети и какво става. Тъкмо Армандо да обясни, когато се чува грохот....

В компанията пристигат Уго и неговите „пекинезки“ Барбара и Джени. Уго пита дали има свободно място за Джени (нали секретарките са уволнени). Джени се обръща към София и ѝ казва, че тъй като нейния любим няма работа, тя се нуждае от по-добре платена работа. Тя добавя, че би я устроило мястото на Аура Мария, че ще се справи с нейните задължения, а също така може да прави и други неща (има предвид Фреди).

Пристигат Кенет и Габриела. Бети като истински президент се извинява пред тях за причинените неудобства. Всички се събират в заседателната зала. Когато Габриела вижда Армандо, веднага му хвърля око. Последен пристига Марио. Бети дори не му подава ръка за поздрав, но се вижда нейната фантазия как иска да го удуши. Но Бети има повод да си оправи настроението. Габриела разказва с подробности как се е запознала с Марио и как той полугол е бягал из стаята ѝ. След това всички преминават към работа.

Екомода иска инвеститори, а Фешън груп подходящи партньори за влагане на парите си. Те си подхождат. За окончателното сключване на сделката остават само преговорите с ръководството на Фешън груп. След тази вечер Армандо, Бети, Марио, Габриела и Кенет трябва да подпишат документите и сделката ще е факт...