Екомода (Ecomoda)

3 серия

На представянето на колекцията на „Богота Фешън“ всички гледат към нещастните обикновени работници от Екомода, които чрез измама присъстват на това ексклузивно мероприятие. Фреди и Уилсън гледат манекенките, които са облечени в доста изрязани бански костюми, а жените гледат всички останали. Фреди решава да изпробва специалитетите и се отправя към масите.

В този момент, в другия край на залата се появява Габриела Гарса, която също е поканена на събитието. По-добре щеше да не се срещат... Фреди, който винаги се стреми да се покаже, че е нещо повече, особено пред красиви жени, този път надминава самия себе си. От дума на дума, той се представя на Габриела като президента на Екомода. А Габриела точно за такава среща си мечтае. Извиква и представя Кенет Джонсън. Фреди като отговор представя на тези две особи многочислените „вице-президенти“ (групата на грозниците) и моделиера (Уилсън) на Екомода. Фреди си уговаря среща с представителите на „Фешън груп“ на следващия ден в Екомода.

Изплашените момичета от групата след като нямат друг изход поддържат неговата игра. Това не е трудно за тях. Като секретарки, те знаят компанията много добре, всяка в своята област и на следващия ден в Екомода те без труд информират възможните партньори за това, което те искат да знаят. Освен това организират и екскурзия из компанията.

По този случай Фреди се настанява в офиса на Бети, предвидливо изхвърляйки семейната снимка на Бети... в коша. Уилсън се представя за Уго и заема неговото студио. Но проблемът е в това, че гостите, които държат на сътрудничество, се изненадват от странното поведение на началството на Екомода.  Аура Мария за всеки случай се обажда на Бети и я предупреждава, че в компанията са дошли „някакви хора“.

Бети, която в този момент обсъжда с Армандо, Николас и Гутиерес финансовото положение на компанията, е удивена, защото няма никаква назначена среща. Тя казва на Аура Мария да се държи колкото се може по-учтиво с гостите и да им съобщи, че началството (т.е. те) вече пътуват. Паниката, която последва след този разговор не трае дълго, тъй като Бети и компания пристигат бързо. Първото, което ги изненадва е чистачката, която е заела мястото на Мариана на рецепцията.