Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

124 серия

Фулхенсио залага капан на Елоиса и Федерико, докато Ноел и Родриго се изправят един срещу друг на дуел!

Ренато казва на Родриго, Леонарда и Ноел, че няма да се успокои, защото единственото, което среща по пътя си, са измама и предателство, а къщата е изпълнена с лъжи.

Ноел напомня на Родриго, че техният дуел е все още на дневен ред. Родриго му отговаря, че ще се дуелира с Ноел при изгрев преди погребението на дъщеря му Ейми. Ноел отбелязва, че в такъв случай само един от двамата ще присъства на погребението.

Фулхенсио залага капан на Елоиса и Федерико, за да сложи край на животите им след предателството, което са извършили. Елоиса приготвя чай, а Фулхенсио насочва към нея пистолет.

Ноел и Родриго се срещат при изгрев. Габриел носи оръжията. Дуелът започва.

Клеменсия и Рехина плачат безутешно за Ейми и я подготвят за погребението. Ренато все още не може да повярва.

Фулхенсио завързва Елоиса за стола в кабинета си и очаква търпеливо пристигането на Федерико, който е изненадан да открие Елоиса така. Междувременно, Фулхенсио го удря отзад с бастуна си и Федерико пада на пода. Когато успява да се съвземе, Фулхенсио сваля долната част на бастуна си и разкрива шпага, която е била скрита там.

Ренато наблюдава мъртвата Ейми, взема ръката ѝ и казва, че е можело двамата да бъдат безкрайно щастливи.

Селия прегръща бележката, която Ейми ѝ е дала за Хуан. Казва, че трябва да му я предаде колкото се може по-скоро.

Фулхенсио и Федерико се бият на живот и смърт, докато накрая Федерико побеждава.

Ренато казва на Рехина, че продължава да я обича, по време на погребението и я целува изненадващо, без да може тя да реагира.