Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

121 серия

Рехина се среща с Ренато, а Салма разкрива истината на Мариела!

На вечерята в дома на Фулхенсио, Елоиса казва на съпруга си, че приготвя любимото му ястие (което е отровно). Фулхенсио я моли да го опита преди него.

Салма отива да търси Бранко, който отново я отблъсква. Салма го пита дали би я приел, ако тя каже на Мариела, че Химена е нейната истинска дъщеря. Бранко не може да повярва.

Мариела разбира, че Салма си е тръгнала.

Дон Фулхенсио съобщава на Федерико, че той ще бъде неговия наследник и го прегръща.

Разговаряйки с Габриел, Химена го пита дали вярва, че тя също може да е открадната като дете и след това отгледана от Гриселда.

Филип и Лулу отиват при капитан Бретон да обвинят официално Родриго за смъртта на Бриджит, настоявайки случаят да бъде преразгледан.

Салма търси г-жа Мариела и ѝ признава, че тя не е нейната дъщеря. Мариела не може да повярва. Това е тежък удар за нея. Салма продължава с признанието си и разкрива, че се е представяла за нейна дъщеря по съвет на Гриселда.

Ноел пита Рехина какво ще стане с детето, което Ейми очаква. Рехина не знае дали да му каже истината.

Хуан търси Рехина и Колибри му казва, че я е видял на площада да се прегръща с Ренато. Когато Рехина се връща, Хуан настоява за обяснение. Рехина му казва, че се е срещнала съвсем случайно Ренато на площада. Хуан ревнува и настоява да му каже за какво са говорили. Рехина не може да му каже, защото това е въпрос, който не е свързан с нея. Хуан настоява, че като съпруг има правото да знае какво е правила на площада и защо се е срещала с Ренато.

Ноел съобщава на Леонарда, че трябва да отидат до нотариуса, за да подпишат документите, за да може Клеменсия да стане господарка на къщата. Леонарда се възмущава, не може да повярва, че къщата ѝ е за нея.

Леонарда казва на Ренато и Ноел, че не няма да си тръгне и че ако Хуан иска тя да си тръгне, ще трябва да я изхвърли насила.

Ейми е решена да попречи на раждането на детето, което Рехина очаква от Хуан.