Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

111 серия

Ноел заварва Родриго и Леонарда в леглото и решава да напусне дома си!

Хуан разказва на Рехина за срещата с майка му и я моли да го остави да прекара известно време с нея.

Ремихио казва на рибарите, че не иска да казват нищо на Хуан относно неговото състояние, тъй като не иска да провали неговото щастие.

Габриел среща Лулу, която работи в дома на семейство Де Мартин. Тя му разказва, че Мариела я е наела да работи в къщата и че тя е решена на всичко, за да си върне любовта на Ремихио. Габриел обещава да ѝ помогне. Той споделя с нея подозренията, които имат той и Ноел относно Салма. За това я моли да наблюдава какво става.

Д-р Миранда съветва Лулу да се бори за любовта си.

Ноел предлага работа на Филип след като го среща отчаян и депресиран, защото не е намерил работа.

Хуан завежда Мария дел Росарио на гроба на баща си.

Родриго търси Леонарда, която се чувства много зле след случилото се в съда. Той я утешава и накрая двамата правят любов.

Ноел заварва Леонарда и Родриго в леглото. Нарича ги предатели и им казва, че знае, че са разкрили изневярата на Ейми, но знае, че когато Ренато научи, ще се сбие с Хуан до смърт. Той решава да напусне къщата си. По пътя си се сблъсква с Клеменсия, която предпочита да си тръгне с него, където и да отива.

Ноел се сбогува с Ренато, но той се чувства предаден от баща си и отказва да го прегърне.

Клеменсия съобщава на Леонарда, че напуска, тъй като отказва да живее заедно с убийци. Леонарда ѝ удря шамар и Клеменсия ѝ го връща, предупреждавайки я, че миналото е на път да се върне в живота ѝ.

Химена казва на Габриел, че знае, че Салма е една измамница. Напомня му за въпросите му дали си спомня нещо за майка си и тя си е спомнила нещо смътно за една ябълка, покрита с карамел.

Мария дел Росарио признава на Рехина, че е намерила едно писмо, написано от майка й за нея и Ейми, но не иска съдържанието му да става известно, освен в присъствието на Клеменсия.

Клеменсия завежда Ноел в къщата на Хуан, за да се види с Мария дел Росарио. Той се изненадва много, когато я открива жива.

Ренато мисли какво може да направи, за да раздели Хуан и Рехина. Без да се двоуми много, той моли Ейми да подпише анулирането на брака.