Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

95 серия

Салма се представя за Анхела!

Леонарда изненадва Родриго в леглото с Бриджит. Заслепена от предателството, тя насочва към тях пистолет, който накрая гръмва.

Гриселда и Салма измислят план – Салма да се представи за Анхела. Гриселда й дава дрехите, с които е била Химена, когато я е откраднала. Казва й, че трябва да покаже дрешките на Мариела, за да няма никакво съмнение, че тя е нейната дъщеря.

Салма отива да търси Мариела и й показва дрехите на Химена, казвайки й, че са от майка й.

Химена отново гледа на ръка на Мария дел Росарио и й казва, че синът й обича една жена. Мария дел Росарио се зарадва и казва, че в такъв случай синът й ще се спаси, тъй като любовта може всичко.

Габриел пита Бранко какво ще прави, ако открие, че Химена не е циганка. Бранко му отговаря, че ще се наложи да се сбогува с нея и да я изтръгне от сърцето си.

Химена казва на Хасинта, че Хуан дел Диабло е синът на Мария дел Росарио и че трябва да го потърси, за да му каже незабавно, че майка му е жива.

Майката на Мариела запознава Габриел със Салма, като я представя за Анхела. Габриел се приближава до Салма и й казва, че той е убеден, че тя е една измамница.

Хуан купува на Рехина годежен пръстен. Изпълнен с надежди, той се чуди дали тя ще го приеме. Рехина си мисли кога ли ще се осмели да й го даде.