Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

88 серия

Ренато прочита дневника на Рехина и научава, че той е мъжа, когото тя е обичала!

Ренато прочита дневника на Рехина, в който тя е написала, че тъкмо се е омъжила за Хуан и се е осъдила на живот, изпълнен с мъка от любов по него. Ренато остава изненадан, но продължава да чете. Разстроен, той си дава сметка, че той е бил мъжа, заради когото Рехина е страдала много и е понесла много унижения.

Леонарда чука на вратата, притеснена за Ренато, но той не й отваря.

Хуан казва на Рехина, че тя е тази, която е успокои кораба, тъй като той се чувства много по-добре, откакто тя е там и усеща, че животът му се е променил за добро. Той иска да се концентрира върху това, което изпитва в момента.

Ейми разказва на Ренато, че след като са се върнали от Испания, Хуан не е спирал да я търси, но тъй като тя никога не се е интересувала от него, му скимнало да потърси Рехина, която, както е станало ясно, е отвърнала на Хуан.

Ренато пита Ейми дали е вярно, че Рехина никога не е била влюбена в Хуан, че никога не му се е отдала и не е била негова любовница. Ейми му отговаря, че това никога не се е случило, че Рехина й е казала, че Ренато я е убил и за това е решила да се пожертва като се омъжи за Хуан.

Хуан пита Рехина какво изпитва в момента. Тя му отговаря, че не знае как се нарича това, което изпитва, но много прилича на щастие.