Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

86 серия

Аркадио подпалва ранчото като отмъщение към семейство Монтес де Ока!

Аркадио заварва Леонарда и Родриго да се целуват. Побеснял, той разказва всичко, което знае за престъпленията на Леонарда. Отива да търси писмото на Констанса, без да знае, че Леонарда го държи в ръцете си. Той казва на Родриго, че с това писмо Констанса обвинява Леонарда в това, че я е отровила.

Родриго отваря писмото, но открива празен лист и не вярва на Аркадио.

Габриел не приема мисълта, че може да изгуби Химена, нито че е умряла. Той организира циганите и Бранко се появява – той също иска да помогне при издирването на любимата.

Сервандо заплашва Гриселда и се опитва да я убие, за да я накара да му каже къде е Химена. Казва й, че от това зависи живота му.

Аркадио побеснял от гняв заради писмото, което е откраднала Леонарда. Той я хваща за врата с намерението да я удуши и настоява да разкаже на Родриго защо не са открили бижутата на Мария дел Росариов ковчега й.

Роодриго насочва пистолета си към Аркадио и той избягва. Ренато се опитва да разбере какво става. Моли чичо му Родриго да му даде пистолета, за да довърши Аркадио. Леонарда го моли да се откаже от тази идея.

Ядосан, Аркадио подпалва ранчото като отмъщение към семейство Монтес де Ока.

Хуан решава да спи в една стая със съпругата си. Рехина не иска да се приближава до него. Тя го наблюдава, докато спи и си мисли, че прилича на друг мъж, че дори изражението му се променя и й напомня първия път, когато е видяла Хуан и го е приела като привлекателен.

Напълно отчаян, Ренато се втурва в огъня, за да се опита да спаси колкото се може повече, заедно с работниците си.