Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

77 серия

Аркадио предава на Ренато писмото, което Ейми е написал на Хуан дел Диабло!

Колибри отива в ранчото, за да търси Ейми и да й предаде, че Хуан ще я чака в полунощ в църквата, но Рехина ги чува. Ейми умолява Рехина да й помогне да се отърве от вината. Моли я да отиде при Хуан, за да го предупреди, че няма да тръгне с него. Рехина излиза много бързо, за да изпълни молбата й.

След като открадва писмото от Селия, Аркадио го предава на Ренато. Казва му, че е изпратено от Ейми за Хуан дел Диабло и той го е откраднал. Освен това му казва, че знае, че Ейми и Хуан дел Диабло се виждат насаме.

Полудял от ревност, Ренато отива да търси Ейми. Удря и й казва, че никога не е вярвал, че е способна да му забие нож в гърба. Той настоява да му каже дали й е познато писмото, което държи в ръцете си. Ейми не може да направи нищо повече, освен да плаче. Тя се защитава като му казва, че Рехина е мислела да бяга с Хуан. Ренато не й вярва и й казва, че ще трябва да поговори с двамата.

Рехина пристига при Хуан, за да му каже, че Ейми няма да тръгне с него. Пристигат Ренато и Ейми на мястото на срещата. Ренато настоява за обяснение и Хуан му казва, че е настъпил часа на истината. Рехина моли Хуан да не говори, но сблъсъкът е неизбежен. Ейми е в очакване.