Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

69 серия

Ейми моли Леонарда за прошка, но тя я предупреждава, че ако накара Ренато да страда, ще си плати много скъпо!

Мариела утешава Габриел след като научава, че той е изгубил любовта на живота си. Тя му разказва своята история и как са откраднали дъщеря й Анхела.

Марлене моли Родриго да не казва на Росенда, че тя е нейната майка. В замяна предлага да му върне разписките за дълговете му.

Хуан си спомня колко различна е Рехина от своята сестра. Той гледа снимка на баща си и решава да се върне в пристанището, за да приключи с Родриго.

Ренато споделя с Рехина, че няма да понесе предателство от страна на Ейми и че е способен да приключи с нея и всички наоколо.

Ейми се преструва на разкаяна и моли за прошка Леонарда, която я уверява, че ако нарани Ренато или го накра да страда, ще плати много скъпо и никога няма да бъде щастлива.

Федерико уверява Елоиса, че в момента, в който отмъкне наследството на Рехина, двамата ще избягат в Испания. Тя го предупреждава, че ще трябва да убият Фулхенсио, защото може да ги последва, когато разкрие нейното предателство.

Сервандо, Самуел и Федерико очакват в селото пристигането на мъжа, който ще купува оръжие. Той, като ги вижда, се опитва да ги обере, но Сервандо го убива с нож и прави същото с помощниците му. Сервандо иска да остане с всичко, но Самуел му се противопоставя и е убит. Федерико няма друг избор, освен да приеме да бъде негов съучастник, за да спаси живота си.

Ренато се изправя срещу Родриго, обвинява го, че жертва Рехина, за да получи пари и го уверява, че ще се постарае да го предотврати.