Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

66 серия

Мария дел Росарио уверява Хуан, че е неин син!

Хуан открива Мария дел Росарио да търси отчаяно своята кукла. Уверява го, че това е синът, който нейната зла сестра й е отнела. Хуан се приближава, за да се опита да я успокои и като го вижда по-отблизо, Мария дел Росарио го уверява, че той е нейния син, но Хуан отрича. Мирта ги прекъсва като подава куклата на Мария дел Росарио, които щастлива я прегръща. Преди да се сбогува с Хуан, Мария дел Росарио го благослови, нещо, което той приема все едно е направено от собствената му майка. Той я моли да не използва повече воала и тя му се подчинява щастлива.

Алберто казва на Мариела и Инес, че ще пътува до пристанището, за да потърси Анхела, която сега трябва да е истинска жена.

Химена и Габриел си признават един на друг, че се обичат, но са прекъснати от Гриселда, която се противопоставя на тази връзка и се опитва да отведе девойката. Габриел се опитва да я защити, но Химена го моли да си върви и му обещава да се видят на следващия ден.

Леонарда се опитва да убеди Ноел да имат връзка, но той отказва, защото знае, че го прави, за да помогне на Родриго, когото винаги е обичала. Въпреки това, предлага й помощта си за каквото има нужда.

Аркадио изравя една жена от гробището, която е умряла на датата, на която се предполага, че е умряла Мария дел Росарио. Леонарда, заедно с Родриго и Аркадио, отиват при гроба на сестра си, за да извади бижутата, с които е погребана. Аркадио отваря гроба и им казва, че няма никакви бижута вътре. Леонарда се преструва на изненадана и им казва, че тя са обрали гроба. Родриго се чувства изгубен и разрушен.

Мария дел Росарио прочита писмото на Констанса, в което тя обвинява Леонарда за своята смърт.

Ейми издебва удобен момент, за да избяга. Тя се надява, че Хуан няма да си тръгне от селото без нея. Ренато не я пуска да си тръгне. Той започва да я целува с явното намерение да прави любов с нея.

Хуан очаква Ейми, но като се убеждава, че няма да дойде, се чувства предаден и решава да тръгне сам с кораба, убеден, че няма да я види никога повече.

Ренато целува влюбено Ейми и се опитва да прави любов с нея. Тя го отблъсква, а той приема това за нежност. Ейми се оставя в ръцете му, мислейки за бижутата, които ще получи от него.