Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

63 серия

Родриго се изненадва, когато научава, че е разорен!

Габриел предава на рибарите нови лодки, които Хуан им е осигурил, за да могат да ловят риба без да рискуват живота си.

Леонарда забранява на Клеменсия да каже, че Хуан е син на Мария дел Росарио. Тя е против и й казва, че никога няма да се откаже от детето на нейната малка Мария дел Росарио.

Ренато разказва на майка си, че се е срещнал с приятел от детинство, единственият приятел, който е имал в живота си и това е Хуан, управителя. Тя не иска да го приеме.

Родриго е изненадан от новината, че цената на дървесината е паднала и сега той е разорен. Ноел потвърждава, че той, също като Ейми, са изгубили всичко, което са вложили в бизнеса.

Габриел казва на Де Марин, че Хуан го е изпратил да му каже, че му опрощава дълга. Предава му документите, които доказват измамата, която извършил спрямо своите съдружници.

Бижутерът моли Родриго да покрие разписката, която е подписал, за годежния пръстен на Рехина. Той моли Федерико да му даде парите, за да плати пръстена. Също така го моли за помощ, защото е изгубил всичките си пари. Федерико се преструва, че е готов да му помогне след като получи парите, които се предполага, че са му изпратили от Европа.

Габриел си спомня как е видял Химена гола да се къпе в реката и когато Бранко го помоли да я остави на мира.

Леонарда отказва да приеме Хуан като член на семейството. Ноел я предупреждава, че Хуан има същото право, каквото и Ренато, върху богатството на семейство Монтес де Ока и по право му се полага половината от всичко.

Федерико предлага на Родриго да отидат в казиното, за да опитат късмета си.

Хуан споделя с Ремихио, че ще отиде да живее на Скалата на Дявола, за да се отдалечи от Ейми, тъй като не може да предаде Ренато.

Леонарда предлага на Родриго помощта си. Той потвърждава, че фалирал и че също така е оставил Ейми в бедност.