Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

60 серия

Ноел разкрива, че Хуан е син на Мария дел Росарио!

Росенда търси в подземието бижутата, които Леонарда крие там, но се изплашва като забелязва сянката на Мария дел Росарио.

От друга страна, Мария дел Росарио открива писмото на Констанса в стаята на Аркадио и го скрива в куклата, която е в сандъка.

Федерико и Елоиса правят любов. Той й казва, че ще се жени за Рехина заради състоянието й, но нищо няма да се промени между тях двамата. Той се заклева, че никога няма да я изостави.

Ейми настоява пред Ренато, че Рехина и Хуан се разбират, но той ги защитава.

Сервандо се опитва да убеди Гриселда, че им изнася Бранко и Химена да се съберат, тъй като могат да натрупат огромно състояние с техните танци.

Ейми се забавлява, когато подтиква Ренато да каже на Рехина колко е щастлив с нея. Ренато се радва като забелязва, че Рехина е запазила медальона, който й е подарил преди да замине за Европа.

Хуан мисли, че инцидентът с приятелите му е бил предизвикан от съдебния пристав и Родриго Монтес де Ока. За това решава да разследва.

Бранко поднася на Химена букет с цветя в знак на обич и възхищение. Опитва се да я целуне, но тя го избягва. Той й обещава, че ще я накара да забрави Габриела.

Аркадио открива, че писмото на Констанса е изчезнало. Той подозира, че Росенда го е взела.

Ноел предлага на Хуан помощта си, за да заведе приятелите му Сантос и Еусебио при лекаря. След това вижда рождения белег на врата му и му казва развълнувано, че има белега на семейство Монтес де Ока, поради което той би трябвало да бъде Хуан де Диос Сан Роман, синът на Хуан де Диос и Мария дел Росарио.