Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

57 серия

Ейми ревнува от Рехина!

Ейми ревнува, когато научава от Рехина, че Хуан й е правил компания, докато са изчаквали дъжда да се успокои. Ренато и Ноел също са изненадани.

Леонарда се скарва с Ноел. За това, тя планира да помоли Гриселда, циганката, да й помогне да се отърве от съпруга си.

Гриселда се кара на Химена за това, че не е донесла пари. Изпраща я да измъкне няколко монети от Габриел и Хуан и я предупреждава, че ако не успее, ще трябва да заминат на друго място. Пита се какво ли ще стане, ако Химена научи, че истинското й семейство живее в Пуебла и че тя я е откраднала, когато е била много малка.

Съдебният пристав и няколко полицая правят дупка в кораба на Педро, Сантос и Еусебио, за да потъне, когато те излязат на риболов.

Федерико убеждава Родриго да обявят официално годежа му с Рехина, за да я притиснат да го приеме.

Габриел споделя с Хуан, че Химена е провлякла вниманието му и двамата са добри приятели, но въпреки това, нито може, нито трябва да се влюбва в една циганка. Хуан го предупреждава, че неговото твърдение може да стане причина да изгуби Химена.

Рехина признава на Клеменсия, че обича Ренато, докато към Хуан изпитва неудобство, омраза и болка.

Филип помага на Химена да напише прощално писмо от името на Естрея за Габриел.

Лулу разказва на Ноел, че е срещнала добър младеж, но се е засрамила и не му е казала какво точно работи.

Химена се пита с кого може да събуди ревността на Габриел, но няма никой подходящ.

Бранко, млад циганин, пристига в пристанището на Веракрус. Съдебният пристав го разпитва. Той го уверява, че е миролюбив и честен, добър човек, който е пристигнал да търси роднините си.

Ренато подарява на Ейми една фина огърлица, която да използва на празненството на Елоиса. Тя го целува страстно и двамата правят любов.