Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

55 серия

Ренато и Хуан планира да посетят Мария дел Росарио!

Ейми прибира робата на послушница на Рехина, мислейки да я използва и в бъдеще.

Аркадио, доста пиян, хваща и заплашва да удари Колибри, но Хуан не му позволява да удари момчето. Това ядосва Аркадио, който изважда нож и напада Хуан в гръб. Това разгневява Ренато.

Росенда разказва на Леонарда, че е настояла жената от казиното да не се забърква повече с Дон Родриго.

Убедена в страстта, която Хуан изпитва към нея, Ейми настоява да възстановят връзката си, но той я отблъсква. В това време, Ренато разказва, че Хуан е спасил живота му. Хуан отговаря, че Ренато е направил същото за него и сега не си дължат нищо.

Лулу разказва на приятелките си, че се е запознала с един добър мъж и от срам не му е разкрила истината за своята „професия“. Тя споделя, че винаги е мечтала да се омъжи и да има голямо семейство.

Ренато изгонва Аркадио в присъствието на Леонарда и Хуан. Той го моли за прошка и го умолява да не го гони, защото съпругата му е болна. Хуан се застъпва за него, мислейки за съпругата му – една жена, която носи черен воал, и която му е направила силно впечатление. Ренато изказва желание да се запознае с нея.

Родриго моли Алгуасил да му помогне да приложи своя план за изгонването на Хуан Сан Роман.

Аркадио нарежда на Мирта да изкъпе Мария дел Росарио, да я облече с нова рокля и да изчисти всичко, защото Ренато и още един мъж искат да видят „лудата“.

Хуан е откровен с Рехина и й разказва какво изпитва към Ейми и колко го боли от нейното предателство. Тя го моли да й каже защо толкова силно мрази семейство Монтес де Ока.

Ейми прегръща Ренато и се преструва на обидена заради това, че той я е „изоставил“, за да работи в ранчото. Но дълбоко в себе си, тя се радва, че Ренато не е изгонил Хуан.