Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

54 серия

Леонарда изгонва Хуан от ранчото!

Мария дел Росарио показва на Мирта своята спалня, в която е преживяла както щастливи, така и много тъжни моменти, като раждането на сина й, а също така, че там е научила за смъртта на съпруга си.

Успоредно с това, Клеменсия показва на Хуан спалнята на майка си, в която той се е родил. Хуан я разглежда с уважение.

Рехина моли баща си да преосмисли отношението си към Ренато. Ейми застава на страната на Родриго и критикува решението на съпруга си да наеме Хуан. Тя съобщава на баща си, че ще инвестира наследството си в дървения бизнес, мислейки, че като получи дивидентите, ще може да избяга с Хуан.

От друга страна, Родриго настоява Рехина да се омъжи за Федерико и също да инвестира наследството си в дървения бизнес.

Леонарда упреква Аркадио и го предупреждава, че никой не бива да открие, че Мария дел Росарио е жива и е била заключена в продължение на толкова много години.

Ремихио и Лулу се запознават на улицата. Между тях се появява мигновено привличане. От срам, тя не му казва, че работи в казиното и му казва, че работи в кухнята на казината. Представя се като Малу.

Леонарда изгонва Хуан от ранчото и му предлага пари, за да го убеди. Той отвръща на обидата и я предупреждава, че ще остане, докато Ренато не реши друго.

Федерико убеждава Рехина в своята „безусловна любов“. В това време, Елоиса ги вижда заедно.

Сервандо предава на Фулгенсио парите, които е откраднал от дома на Федерико.

Росенда удря шамар на Бриджит и настоява да остави на мира Дон Родриго Монтес де Ока. Тя й връща шамара. Двете се обиждат. Марлене и Филип им попречват да се сбият и не позволяват на Бриджит да разкрие на Росенда, че Марлене е нейна майка.

Рехина упреква Хуан за това, че е разрушил спалнята на сестра й Ейми и за това, че се опитва да попречи на щастието й. Той я съветва да се погрижи за сестра си.