Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

51 серия

Ренато се съмнява в искреността на Рехина!

Ейми, преоблечена като Рехина, облечена в роба на послушница, се появява в дома на Хуан. Казва му, че е решена да му се отдаде в замяна на това да остави сестра й на мира. Тя го целува, но той разбира, че е Ейми, а не Рехина и заголва главата й. Настоява да го остави на мира и да се върне при съпруга си.

Ренато казва на баща си, че има много неща, свързани с Рехина, които го притесняват и разстройват, като вероятността да има нещо общо с Хуан.

Родриго убеждава Федерико, че сватбата му с Рехина ще обедини две състояния – неговото и на дъщеря му, тъй като майка му е оставила голямо наследство, което ще получи в деня на сватбата, по-голямо от зестрата, която ще му даде.

Росенда попречва на Ренато да влезе в спалнята и да разкрие, че Ейми не е там. В това време, Ейми, облечена като послушница, влиза в къщата, прикривайки се никой да не я види.

Глупавия Аркадио отхвърля бижуто, което Леонарда му предлага и й казва, че я обича и не иска да я дели с никого. Удря й шамар и я запраща на пода заради Родриго. Заплашва й да покаже на всички Мария дел Росарио заедно с писмото на Констанса, в което я обвинява, че я трови.

Сервендо влиза в дома на Федерико, за да краде.