Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

47 серия

Ренато представя Хуан като новия управител!

Ейми моли Ренато да й каже, че я обича и че тя е най-важното нещо за него. Ренато й отговаря, че я обожава и двамата се целуват страстно.

Росенда се ядосва на Аркадио. Казва, че „госпожица Ейми“ е лекомислена, че няколко нощи я е видяла да излиза от къщата, но Ренато я обича и не подозира нищо, защото любовта е сляпа. Аркадио я съветва да не говори, ако няма доказателства и че думите й може да станат причина да я изгонят от къщата.

Леонарда вдига тост за младоженците и им пожелава щастие. Родриго и Ноел се присъединяват към тоста и казват, че имат желание скоро да видят внуци.

Бриджит, Фифи и Лулу правят стриптийз в казиното. Федерико печели на покер и коментира с приятелите си, че Рехина го е приела като ухажор.

Родриго съветва Ейми да инвестира парите, които й е оставила майка й, в бизнеса с дървесина. Подиграва се на Ноел, който смята този бизнес за рискован.

Габриел предава на Химена писмо за Естрея. Тя е на крачка от разкритието, че Химена и Естрея са една и съща жена, но Гриселда ги прекъсва.

Бабата и дядото на Химена си спомнят как преди 15 години за откраднали внучката им.

Росенда се вмъква в леглото на Родриго и двамата правят любов.

Ренато представя Хуан на семейството си като новия управител на ранчото.