Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

45 серия

Ейми се опитва да съблазни Хуан!

Гриселда „хвърля карти“ на Леонарда. Казва й, че мъжът, когото обича, ще има проблеми и че ще има нужда от нея както никога преди. Отбелязва, че това е нейната възможност да го спечели.

Росенда кокетира с Родриго. Той приближава лице към нейното. Рехина ги прекъсва без да разбере какво става.

Ремихио разкрива пред Клеменсия, че той е открил Хуан малко след раждането му в гората и го е отвел в къщата си. Клеменсия му разказва, че тя е оставила писмото до бебето, молейки да го кръстят Хуан де Диос. Двамата се прегръщат развълнувани.

Хуан си спомня с гняв Ренато и Ейми. Отива в дома им и умира от ревност от мисълта, че двамата спят заедно. Ейми се събужда и излиза в градината. Хуан я хваща и я упреква за това, че е предала него и Ренато. Тя го обвинява за това, че е избягал без да я изслуша. Тя се опитва да го съблазни и той е на път да се предаде, но реагира и я отблъсква.

Ренато се радва, че Хуан е приел предложението му да работи с него. Ейми се напряга като чува това.

Леонарда уверява Аркадио, че ще убеди Ренато, когато се върне, да го приеме отново на работа. Той се осмелява да поиска всичко: работа, бижута и нея, и ако не изпълни исканията му, ще я издаде.

Ейми казва на Ренато, че е опасно да държи наблизо дивака, защото може да нанесе много вреда и да разруши брака им, а и баща й ще се ядоса. Уверява го, че Рехина и дивака се срещат тайно.

Рехина казва на Федерико, че не иска да я посещава отново. Родриго я упреква и й нарежда да го приеме. Усеща силна болка в гърдите, но забранява на Рехина да се приближава. Леонарда и Федерико му помагат.