Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

44 серия

Ренато предлага на Хуан да работи заедно с него!

Хуан казва на Ренато, в присъствието на Ейми, че е прекъснал сватбата му, защото е търсил една жена, която се е подиграла с него, но сега разбира, че е по-добре да я забрави. Ренато му представя Ейми, съпругата си. Хуан му казва, че се е запознал с нея на кораба, когато е пътувал от Испания за Веракрус.

Марлене умолява Клеменсия да не казва на Росенда, че е нейната майка. Росенда казва на Марлене, че е развратница. Бриджит, Лулу и Фифи защитават Марлене.

Габриел се извинява на Химена за това, че я е целунал.

Ренато предлага на Хуан да работи заедно с него в ранчото.

Фулгенсио казва на Хуан, че му се възхищава заради смелостта и неустрашимостта му и че ако някога има нужда от работа, да отиде при него.

Марлене умолява Девата да й прости и да й помогне да си върне дъщерята.

Хуан благодари на Ноел, че го е изкарал от затвора. Казва му, че вече му е помогнал и че има дълг към него.

Габриел си спомня за целувката с Естрея на кораба и за целувката с Химена. Сега той се чувства объркан от своите чувства.

От друга страна, Химена замечтана си спомня за Габриел, но страда от мисълта, че той обича Естрея и че няма да може да обикне нея, защото е циганка.

В Пуебла, истинската майка на Химена е в леглото, плачейки за дъщеря си, която е била открадната от нея. Умолява майка си да убеди баща й да й помогне в издирването на дъщеря й. Тя иска да я види преди да умре.

Ейми упреква Ренато, че е толкова снизходителен с дивака, който е провалил сватбеното им тържество и освен това му е предложил работа в ранчото. Казва му, че баща й ще се ядоса, ако разбере. Уверява го, че в деня на сватбата им, дивакът е търсел сестра й Рехина.