Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

37 серия

Хуан се появява на сватбеното тържество на Ейми!

Ремихио разглежда поканата, която Ренато му е дал за сватбата си с Ейми. Той мисли, че е най-добре Хуан да замине, защото може да се случи някое нещастие.

Свещеникът венчае Ейми и Ренато с една грандиозна церемония, на която присъстват приятели и работници на двете семейства. Рехина плаче мълчаливо, защото осъзнава, че е изгубила Ренато завинаги – нейната невъзможна любов. Тя моли Бог за сила и смелост.

Хуан казва на Ремихио, че се е върнал заради Ейми, защото си е дал сметка, че не може да живее далеч от нея. Вярва, че като поговори с Ренато, той ще го разбере. Ремихио му казва, че в същия момент се провежда бракосъчетанието на Ейми и Ренато. Показва му поканата за сватбата. Хуан отказва да повярва и казва, че ще попречи на сватбата или ще ги убие.

Хуан пристига в църквата и я открива празна. Започва да събаря вазите с цветя и гирляндите. Той се качва на коня си и се отправя към ранчото край морето. Като го вижда, Рехина го спира и го моли да остави на мира сестра й. Той заявява, че има права над Ейми, а Рехина го моли да остави сестра й да бъде щастлива заедно с Ренато. Хуан казва, че има право над нея. Той смята да й поиска сметка и да я убие. Рехина се опитва да го спре.

Химена е щастлива да види Габриел. Прегръща го, но като вижда реакцията му, се извинява. Той я моли да каже на Естрея, че я обича и не може да живее без нея.

Младоженците танцуват първия си валс под аплодисментите на близките и гостите. Ейми сваля воала си. Пристига Хуан и прекъсва тост, който вдига Родриго. Ренато го пита защо се появява по този начин на сватбата му и кого търси. Ейми се парализира като го вижда.