Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

35 серия

Рехина моли Хуан да остави на мира Ейми!

Хуан разбира, че Ренато е същия идеалист като него и не прилича на никой Монтес де Ока.

Родриго предупреждава Рехина, че ако не се омъжи за Федерико и не я приемат в манастира, ще трябва да я заключи. Тя му казва, че предпочита това пред идеята да се омъжи за Федерико без любов. Родриго вдига ръка, за да я удари, но Ноел се намесва и не му позволява. Родриго започва да я дърпа към подземията, където да я заключи.

Леонарда предлага да отложат или отменят сватбата заради лошото предзнаменование след като той я е видял в сватбената рокля. Ейми и Ренато са против.

Мария дел Росарио открива ключовете на Аркадио. Тя излиза с вързопа парцали, които е увила като бебе.

Хуан се представя пред Ренато като Хуан Сан Роман и че е упълномощен представител на г-н Хуан Алдама де ла Крус. Той обяснява, че проблемът му с Родриго Монтес де Ока е заради това, че е обидил родителите му.

Рехина моли Хуан да остави на мира сестра й и никога повече да не се приближава до нея. Той я уверява, че никога повече няма да я търси и ще се отдалечи от нея, за да я предпази. Но обещава, че един ден ще научи цялата истина и ще си даде сметка, че той не е такъв, за какъвто го смята.

Фулгенсио и хората му откриват, че някой е бил в една от пещерите. Те слагат камък на входа, за да не открият оръжията от контрабандата, които крият.

Аркадио открива Мария дел Росарио близо до морето. Той насила я повежда към килията й. Ремихио се опитва да му попречи, но Аркадио го излъгва като му казва, че тази жена е луда след като е умряло детето и винаги са я държали заключена, за да не стане нещо, а сега се е измъкнала и трябва да я върне.