Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

33 серия

Отчаяна, Ейми решава да се омъжи за Ренато!

Ренато спасява Хуан от удавяне в реката. Качва го на коня си, за да го заведе в ранчото си.

Клеменсия уточнява пред Леонарда, че Рехина обича Ренато като брат.

Клеменсия се изплашва като вижда, че мъжа, който Ренато е довел, е Хуан. Предлага да доведе лекар. Ренато решава да го заведе сам. Тя моли Ремихио да ги придружи, за да предотврати някоя нова трагедия.

Пабло се погрижва за раната в крака на Хуан. Леонарда хвали Ренато за това, че е рискувал живота си, за да спаси един непознат.

Ейми казва на Клеменсия, че вече е решила да не се омъжва за Ренато, но тя я съветва да оцени любовта на Ренато.

Хуан е искрен с д-р Пабло Миранда и му разказва, че е извършил някои нападения в името на справедливостта, както и факта, че е върнал на бедните това, което им принадлежи. Двамата си допадат.

Ейми отива да търси Хуан в пещерата. След като не го открива, се разплаква, защото вярва, че няма да може да живее без него.

Хуан споделя с Клеменси, че се е отдалечил от Ейми, за да я защити и я уверява, че няма нищо против нея, а само срещу баща й. Тя го съветва да забрави за своето отмъщение.

Ейми казва на Рехина, че смята да изпълни клетвата си да се омъжи за Ренато, да го направи щастлив и да забрави Хуан. Тя й предлага помощта си.

Ренато работи заедно с Ремихио и работниците при изграждането на къщите им. Той е щастлив като вижда, че Ейми се интересува от неговия проект.

Леонарда упреква Родриго, за това че продължава да обича Мария дел Росарио въпреки болката, която му е причинила и най-вече – защото е „мъртва“. Леонарда му признава, че го обича и винаги ще го обича и обещава никога повече да не повтаря това.

Химена лъже Габриел като казва, че „неговата звезда“ не иска да го вижда, защото е осъдена на смърт. Той усеща, че не иска да живее без „Естрела“ (Звездата).

Ейми пробва своята сватбена рокля. Ренато я вижда и се възхищава на красотата й. Леонарда го упреква и му казва, че е лошо предзнаменование да види булката в сватбената рокля преди самата сватба и това може да обрече брака им на нещастие.