Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

32 серия

Рехина решава да захвърли монашеските дрехи, за да се разкрие такава, каквато е!

Ноел връща на Родриго парите, които е дал на Ренато, за да инвестира в ранчото.

С треска, Хуан се опитва да върви, измъчван от болки в крака. Той си спомня как къса с Ейми и в този момент Клеменсия го открива да бълнува.

Леонарда моли Ейми да направи много щастлив сина й. Те разглеждат поканите за сватбата. Леонарда се разстройва, когато научава, че Рехина „обича сърдечно“ Ренато.

Пабло моли Рехина за позволение да я посети. Тя приема, но уточнява, че го приема само като приятел, а той въпреки това е убеден, че ще успее да спечели сърцето й.

Ейми заявява в лицето на Рехина, че не може да я разбере, защото никога не е обичала и не е била обичана. Подиграва се с желанието й да бъде послушница. По-късно, Ейми се опитва да разбере от баща си какви сметки за оправяне има с мъжа (Хуан), с когото се е сблъскал пред църквата. Всички са изненадани да видят Рехина облечена без дрехите на послушница. Ренато е очарован от красотата й. Изненадва се пред забраната на Родриго Пабло да посещава Рехина.

Ейми си спомня как Хуан е скъсал с нея. Проклина деня, в който се е запознала с него. Тя не иска да се омъжва за Ренато.

Федерико и Фулгенсио виждат огъня, който е стъкмил Хуан в пещерата и започват да разглеждат. Хуан чува шум, изгася огъня и излиза от пещерата. Той пада в реката и се бори, за да се задържи над водата. Ренато го спасява и си разбира, че той има треска. Решава да го заведе в ранчото, където да му осигури медицинска помощ и го качва на коня си.