Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

30 серия

Рехина страда все повече от любов по Ренато!

Леонарда си спомня със страст как е наблюдава Родриго, докато се къпе.

Родриго научава, че един от неговите моряци е ранил в крака главатаря на нападателите.

Хуан споделя с Габриел, че не знае дали наистина обича Ейми или изпитва към нея само страст.

Химена се връща в лагера. Сервандо я залавя с намерението да я вкара в палатката си и да я изнасили, но Габриел настоява да я пусне. Двамата се сбиват и Габриел побеждава. Той го предупреждава, че ако отново посегне на Химена, ще го убие. Габриел се възползва от положението, за да каже на Химена, че няма да заминава за Европа и за това, могат да продължат да се срещат като приятели.

В килията си, Мария дел Росарио вижда бяла гълъбица и си се представя с Хуан де Диос, с когото се целуват. Казва му, че не може да тръгне с него, защото не може да изостави детето си.

Ейми облича дрехата на послушница на Рехина, за да се престори на нея и да отиде да потърси Хуан. Рехина открива, че Ейми е излязла. Тя стига до извода, че сестра й излиза и мами всички.

Ейми, облечена в дреха на послушница, прегръща Хуан. Той реагира странно, приемайки я за Рехина. Тя му обяснява, че се е облякла като Рехина, за да може да избяга и да се види с него, защото не може да живее без неговите целувки. Той я отблъсква и й казва, че всичко между тях е приключило. За това смята да замине, защото не иска да я вижда никога повече, тъй като я презира и мрази.