Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

29 серия

Рехина мисли, че полудява!

Приятелите на Хуан се опитват да спрат кръвотечението от крака.

Рехина подкрепя проекта на Ренато и упреква баща си. Той я удря. Докато Леонарда застава на страната на Родриго, Рехина защитава правото на жените да изказват мнение. Родриго се опитва отново да я удари, но Ноел я защитава.

Ейми усеща, че Ренато я следи и се скрива, след което се връща в ранчото. Рехина излиза в градината, за да търси Ейми. Там се среща с Ренато и той я пита защо е ходила на плажа през нощта. Тя настоява, че не е излизала. Той е убеден, че тя го лъже, защото вече му няма доверие.

Габриел завежда д-р Пабло Миранда в пещерата, за да се погрижи за Хуан. Той и Пабло откриват, че имат един и същи идеи за справедливост.

Родриго пита Леонарда защо се е омъжила за Ноел, след като е очевидно, че не го обича. Тя признава, че никога не е обичала съпруга си, но се е омъжила, защото се е чувствала самотна и беззащитна, когато той е заминал за Европа. Уточнява, че вярва в любовта и че за него е готова на всичко, да направи всичко, за което я помоли.

Хуан решава никога повече да не се среща с Ейми и да забрави страстта, която изпитва към нея.

Родриго е бесен на властите и военни, които не са успели да заловят крадците на парите му и са нападнали кораба му.

Рехина пита Ейми дали е излизала през нощта. Тя я уверява, че не е и че е сложила край на връзката си с Хуан. Тя намеква, че може би сестра й е излизала, а не си спомня, защото не е добре с нервите или полудява.

Ренато коментира пред баща си, че е видял Рехина да излиза през нощта и я проследил до плажа, но тя отрича. Казва, че може би Рехина не е такава, за каквато я мислят.

Рехина пита Леонарда дали има случаи на лудост в семейството. Тя й отговаря, че сестра й е изгубила здрав разум малко преди да умре.