Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

24 серия

Рехина се изненадва да види Мария дел Росарио!

Клеменсия уверява Леонарда, че синът на Мария дел Росарио и един ден може да се върне, за да потърси правата си като един Монтес де Ока. Тя я удря и заплашва да я изгони.

Химена страда, защото ако признае на Габриел, че е циганка, той ще я презре и ще го изгуби завинаги.

Сантос и Педро казват на Хуан, че баща му е бил справедлив човек, какъвто трябва и да е той. Разказват му една история за баща му.

Рехина предлага на Ейми да не я съди повече и да й помогне да се избави от злото. Тя се преструва, че се съгласява с нея и обещава да каже на Хуан, че няма да се среща повече с него, защото обича Ренато и ще се омъжи за него. След това тя се къпе и не спира да мисли за Хуан. Двамата правят любов на една скала... Тя иска да разбере къде живее той. Хуан я завежда до колибата, в която са живели с баща си. Тя се разочарова, но се прикрива. Той й казва, че това е неговата къща, неговият истински дом и там ще живеят. Тя си мисли, че трябва да е луда, за да остави Ренато и всичко, което той й предлага, за да живее там, но казва на Хуан, че го обича повече от преди и че не се интересува дали той има пари или не. Убеден в нейната искреност, той планира да й покаже на следващия ден къщата, в която наистина живее и да й предложи цялото си богатство.

Мария дел Росарио събира стари парцали като че ли са нейното дете и излиза от килията.

Ноел се изненадва да чуе как Рехина споделя с Клеменсия колко силно обича Ренато. Пита я дали това е невъзможната любов, заради която е решила да влезе в манастира. Тя признава, че е така, че обича Ренато, но той не го знае и не смята да му каже, защото той е влюбен в сестра й. За това решава да се жертва и да се отдалечи, за да може той да бъде щастлив, дори и да не е с нея.

Рехина се изплашва като вижда образа на Мария дел Росарио в огледалото.