Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

23 серия

Клеменсия разпознава Хуан като детето на Мария дел Росарио!

Клеменсия разпознава Хуан на една снимка от тези, които Рехина е направила на кораба. Когато Клеменсия го вижда и забелязва рожденото петно, което той има, го прегръща плачейки, дава му броеницата на майка му и му казва, че той е сина на Мария дел Росарио – Хуан де Диос Сан Роман Монтес де Ока. Клеменсия разказва на Хуан историята на живота му и настоява, че дължи живота си не на нея, а на майка си и Бог.

Рехина си спомня думите на сестра си, че за да я разбере, трябва да се окаже в прегръдките на мъж като Хуан дел Диабло. Тя отхвърля тази възможност и скъсва негова снимка.

Ноел съобщава на Родриго, че мъжът от казиното (Хуан) е упълномощено лице на Хуан Алдама де ла Крус.

Клеменсия се моли на Девата. Тя моли Рехина да не позволява любовта й към Ренато да я отдалечи от сестра й или да нарани някого. Тя я уверява, че никога няма да го направи.

Ренато мисли, че Рехина се е променила към него, защото го смята за недостоен за Ейми.

Хуан настоява Де Мартин да му каже всичко, което знае за Родриго Монтес де Ока и всичко, което той прави, а в замяна той няма да го издаде за измамите, които извършва в съдружието с Родриго Монтес де Ока и Ноел Видал.

Ренато коментира с Ремихио и Аркадио своите планове за подобряване на условията на живот на работниците. Аркадио е против.

Клеменсия уверява Леонарда, че синът на Мария дел Росарио е жив и един ден може да се върне, за да потърси правата си като един Монтес де Ока. Тя я удря и заплашва, че ще я изгони.