Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

19 серия

Рехина признава на Ренато, че го обича!

Мирта скрива Мария дел Росарио зад завесите и така Рехина и Клеменсия не я виждат. Мария дел Росарио се развълнува като чува своята дойка, но Мирта я отвежда отново в килията.

Ейми излъгва Ренато като му казва, че е излязла да се разходи и се е изгубила, поради което бурята я е заварила навън, а след това е паднала в реката. Той я целува и тя му отвръща.

Росенда влиза в подземията и вижда Леонарда и Аркадио да се обличат. Вижда как тя му дава едно бижу, с което му плаща за мълчанието.

Ейми уверява Рехина, че не се е срещала с Хуан, а просто се е изгубила навън. Въпреки уверенията й, Рехина не й вярва и настоява да изпълни клетвата си да бъде вярна на Ренато.

Мария дел Росарио се опитва отново да отвори тайната врата, но Мирта не й позволява да излезе.

Ейми се преструва, че се притеснява за психическото състояние на сестра си. Тя казва на Ренато, че Рехина измисля разни неща и за това смята, че нервите й са разклатени. След като чува как хвали Рехина, тя го пита защо не е избрал Рехина. Той й отговаря, че сърцето му е направил избор и това е тя (Ейми) и именно с нея иска да сподели живота си.

Рехина написва в дневника си, че страда заради това, че трябва да запази в тайна своята любов към Ренато, тъй като знае, че той обича сестра й.

Ренато моли Ремихио да бъде неговата дясна ръка в имението.

Ейми казва на Леонарда, че не иска да се омъжва за Ренато набързо и иска да изчака малко, за да се опознаят по-добре. Леонарда с удоволствие предлага да й помогне.

Росенда кокетира с Аркадио, за да й разкаже тайните, които знае за Леонарда. Той я стиска за шията, поваля я на земята и я съветва да не си играе с огъня, защото може да се изгори.

Рехина казва на дойката си, че не иска да има проблеми с баща си и може би ще е най-добре да се се подчини и да се омъжи за Федерико, въпреки че не го обича, защото не може да бъде далеч от Ренато. Тя се страхува, че един ден няма да издържи и ще му признае колко силно го обича.

Хуан обесва Лоренсо за това, което е причинил на Сантос.

Ренато извежда Рехина на разходка из имението. Тя целува ръката му и му казва, че го обича.