Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

17 серия

Ренато обявява своя годеж с Ейми!

Хуан побеждава Фулгенсио, Ноел и Родриго на покер.

Гриселда дърпа Химена, за да я принуди да отиде с нея в магазина на Сервандо. Габриел й нарежда да я пусне. Като вижда това, Гриселда изважда една бутилка алкохол за Сервандо и уверява, че Химена ще бъде негова жена същата нощ. Той изпива алкохола и заспива. Тя го разсъблича, а на следващия ден го кара да повярва, че е бил с Химена.

С разклатено здраве, Рехина моли Бог да озари сестра й, за да направи щастлив Ренато. В това време, игуменката казва, че трябва да се върне в света и да преодолее проблемите си, които са я изпратили в манастира. Освен това тя трябва да се лекува.

Пред всички, Ренато моли Ейми да не си тръгва. Той съобщава, че с Ейми са се сгодили. Точно в този момент, Рехина, облечена като послушница, пристига, чува съобщението и припада. Ноел и Клеменсия й помагат, а Ренато я отнася в стаята й. Леонарда и Родриго поздравяват Ейми и Ренато за годежа. Родриго казва на Ноел, че след като Рехина се възстанови, трябва да се омъжи за Федерико или да се върне в манастира. Ноел моли да не я принуждават да се омъжи за мъж, когото не обича. Въпреки всичко, той не успява да промени решението му.

Хуан казва на Химена, че ако наистина обича Габриел, трябва да му каже, че е циганка. Тя му отговаря, че предпочита да се откаже от него, защото не би понесла презрението му.