Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

12 серия

Ренато пита Рехина дали вярва, че Ейми ще приеме любовта му!

Леонарда упреква Родриго за това, че е закъснял със завръщането си. Той й казва, че споменът за Мария дел Росарио му е попречил да го направил. Ейми ги чува и пита коя е тази жена; дали става дума за жената от семейството, която е умряла от любов. Родриго забранява да се говори за това отново.

Ренато моли Рехина да говорят насаме. Тя се развълнува, мислейки че ще говорят за любов. За нейно разочарование, той й признава, че е влюбен в Ейми.

Пред гроба на баща си, Хуан казва, че се е върнал, за да изпълни обещанието си да отмъсти за смъртта на родителите си, да отмъсти на семейство Монтес де Ока.

Ренато пита Рехина дали смята, че Ейми може да отвърне на любовта му. Изпълнена с болка, тя скрива истината, за да не го накара да страда и обещава да му помогне да бъде щастлив.

Леонарда разказва на Ейми, че Мария дел Росарио е била нейна сестра и не е умряла от любов, а заради това, че е сгрешила като е посрамила фамилното име.

Рехина моли Ейми да се закълне, че ако Ренато й предложи брак, тя ще прием, никога няма да го мами с никого и ще се опита да го направи щастлив, в противен случай ще разкаже на баща има за нейните авантюри с дивака от кораба.

Родриго споделя с Ноел, че въпреки времето, което е изминало, той не е успял да забрави Мария дел Росарио.

Ейми отива на среща с Хуан. Двамата се целуват страстно и правят любов на плажа... Хуан и Ейми отказват да разкрият фамилните си имена и да говорят за самите себе си.

Родриго предлага тост – за щастието на бъдещата двойка Рехина и Федерико. Рехина заявява пред всички присъстващи, че няма да се омъжи за Федерико, защото не го обича и предпочита да влезе в манастир.

От друга страна, Ейми уверява Ренато, че никога не е обичала мъж в живота си и не знае какво е любовта. Ренато я гледа с любов и й казва, че всеки мъж може да падне в краката й и би се борил да спечели сърцето й.