Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

8 серия

Хуан изненадва Рехина по бельо!

Ренато се радва от новината, че Айме и Рехина се връщат във Веракрус.

Родриго и Федерико се харесват от момента на запознанството си. Двамата имат желание да започнат връзка с Айме или Рехина.

Хуан напомня на капитана, че никой не бива да знае за него – че е Хуан Алдама, собственика на флотилията, и че се завръща във Веракрус.

Рехина прави снимки на кораба. Запознава се с Хумена и й помага да се скрие от капитана. Така научава, че е циганка, която може да гледа на ръка и пътува в трета класа заедно с цирка на циганите, които отиват в Мексико. Химена й гледа на ръка и й казва, че в живота й ще има много любов, но ще бъде болезнена; че ще събуди любов в двама мъже, но една жена ще се намеси.

Чантата на Рехина пада в морето и Хуан се гмурка, за да я извади. Айме се възхищава на Хуан без риза. Той я целува страстно. След като го прави, Айме се опитва да удари Хуан, но той я спира и й казва, че няма да й позволи втори път да го удари. Той й се представя като Хуан дел Диабло. Той се опитва да я целуне, а тя го отблъсква, но му казва, че й харесва заради това, че е груб и див. След това двамата се целуват страстно.

Родриго се притеснява, че дъщерите му закъсняват за вечерята, а той иска да ги представи на Федерико.

Хуан си спомня моменти от живота си. Той е благодарен на Ремихио и на Ноел.

Рехина забранява на Айме да продължава с намеците, че се интересува от Федерико. Тя скрива, че обича тайно Ренато. Айме разказва на Рехина, че се е целувала с един дивак, който няма никакви пари, но смята да се вижда с него по време на пътуването.

Хуан си спомня Айме и си казва, че тя ще бъде с него на всяка цена. Той влиза в каютата на сестрите и изненадва Рехина по бельо, докато се облича. Тя се изплашва като го вижда.