Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

6 серия

Леонарда не позволява на Хуан да заеме мястото, което му се полага!

След като вижда сина на Хуан де Диос, Леонарда казва на Ноел, че не иска това копеле в дома си и го изгонва. Но Ноел прилага своята власт. Преди това, Леонарда предполага, че Хуан е дете, което Ноел има от някоя от любовниците си.

Мирта връща Мария дел Росарио в килията й. Отчаяна, тя моли за помощ, за да се подготви за сватбата си с Хуан де Диос. След това, Леонарда казва на Мария дел Росарио, че детето й е живо, но никога няма да го види, защото тя ще се погрижи то да изчезне завинаги и никога няма да може да сподели с него богатството на Монтес де Ока.

Работници откриват Ноел, който е паднал от коня си. Ноел моли сина си Ренато да се погрижи за Хуан де Диос като че ли е от семейството. Ренато настига Хуан и го моли да остане. Той отказва, решен да избяга. Той смята да лови риба и да ловува, без да подозира, че този негов план ще се провали.

Сантяго, Мабел и Хуан дел Диабло заминават за Европа. Сантяго предлага да последва Хуан и да го приема като син. Вътрешно, Хуан се отказва от фамилното име Монтес де Ока и казва, че вече ще се казва Хуан Алдама, заклевайки се да се върне, за да отмъсти за смъртта на родителите си и на семейство Монтес де Ока.