Непокорно сърце (Corazón salvaje IV)

3 серия

Леонарда решава да заточи сестра си в катакомбите на ранчото!

Едно скромно момче чува плач на бебе. Открива го изоставено в селвата и го гледа разстроено, без да знае какво да направи. Накрая решава да вземе и отведе със себе си детето.

Аурора наблюдава новороденото с възхищение и го кърми. Бебето записва удовлетворено, докато другите деца го заобикалят. Но Арнулфо, съпругът на Аурора, казва, че не смята да задържи бебето, защото има достатъчно гърла, които трябва да храни. След това се съгласява, но иска Ремихио да се грижи за него. Аурора решава да го кръсти колкото се може по-скоро и да му даде името Хуан де Диос.

Леонарда решава да заточи сестра си в катакомбите на ранчото, за да не излиза и никой повече да не я види, дори и Слънцето.

Мария дел Росарио покрива лицето си с воал, пее приспивна песен, разхожда се по проходите в подземията в очакване на завръщането на своя любим.

Минава време... Родриго се връща. Леонарда, изпълнена с илюзии, вярва, че той се е върнала заради нея. Тя мисли как да се отърве от Ноел, настоящия си съпруг, без да подозира, че той (Родриго) се връща с младата си съпруга – Констанса, която е бременна.