Как обича една жена (Como ama una Mujer)

Четвърти епизод

Най-лошият рожден ден на София!

Като се връща в офиса си, София, заедно с мениджъра си, слуша Папи Джон, който ги хваща с предложението да запишат заедно един диск.

Но друга се подготвя за успеха... Адриана казва на Барбара, че трябва да се подготвят за големия успех, който ще постигнат след издаването на нейната история, в която описва романтичната връзка си връзка с Диего.

Лаура, от своя страна, отново търси Франсиско, за да говори с него голямото си възмущение от София и забелязва опасни намерения. Франсиско я моли да не се обсебва повече от Диего и ѝ препоръчва да не го търси, за да му говори по този начин.

Преди рождения ден на София, Адриана отново се оказва онази, която трябва да подготви голямо празненство.

В това време, след като предава на Фернандо материала, който са записали с Диего, научава, че Андрес я очаква, за да говори с нея. Андрес я пита защо толкова набързо се е омъжила за Диего Гера и я уверява, че продължава да я обича. Моли я да му прости за това, че е бил толкова голям егоист. Тя го пита защо толкова много е закъснял и накрая му казва, че се надява животът да му даде още една възможност, тъй като тя не е готова за това.

Съвсем случайно, София открива написаното от Адриана за живота с нея. На първите страници тя е описала тайната история между Диего и Адриана.

На празненството, Диего пита София дали през времето, когато са били заедно, се е срещала с Андрес. Тя му отговаря, че се е срещнала и разговаря с него. Това предизвиква гнева на Диего и негодуванието ѝ срещи него заради тайната история, която съществува между Адриана и Диего.

По време на празненството, след като открива сам Диего, Адриана го изненадва с една целувка. Докато София минава наблизо, тя чува как Адриана пита Диего защо се е ядосвал толкова, след като преди много е харесвал нейните устни.

След наздравиците, в който Диего и София прикрито намекват за своя гняв, Адриана разговаря с Фернандо и му казва, че ѝ е писнало да вижда как София получава всичко, което тя иска и за това е решила да напусне. Когато се оттегля, София се възползва от момента, за да я упрекне за документите, които е открила за дневника ѝ. Тя ѝ отговаря, че е една егоистка, че е изморена да преследва мечтите на София, а не своите.

Големият спор започва, когато Диего вижда няколко мъже да влизат с подаръци и цветя и открива, че са изпратени от Андрес. Вбесен, той иска да ги изгони, но София му заявява, че тя е човека, който трябва да реши дали да задържи цветята или не. Това става причина за скарване и тя го упреква, че никога не е споделил с нея за връзката си с Адриана. Той отговаря, че това се е случило много преди двамата да се съберат, докато в действителност Андрес я обича, както и тя него и за това трябва да бъде с него.

Когато Диего излиза от къщата на София, тя тръгва след него, но не успява да го настигне. Наранена, тя обикаля без посока и открива колата на Лаура, която ѝ предлага да я откара до дома ѝ. София приема. Като я вижда толкова объркана, тя пита какво се е случило и я кани на рождения си ден. София усеща как Лаура увеличава скоростта, докато не я моли да спре и прави опит да слезе от колата. Но това е невъзможно. По-нататък, колата се отклонява и се блъсва в дървета край пътя.

Какво ще се случи след тази трагедия?!

Четвъртият епизод завършва с видео, в което Дженифър Лопес пее песента „Как обича една жена“, в която се упреква за това, че се е влюбила толкова бързо, че отново е сгрешила.