Бети в Ню Йорк (Betty en NY)

1 серия

Армандо поема президентския пост в V&M – компанията на баща му. Той си търси спешно секретарка и след селекция, е изненадан от избора на Бети, защото не е това, което е очаквал.
 
На заседание на управителния съвет, Армандо е избран за президент, благодарение на решението на Марсела, неговата годеница. Даниел, брата на Марсела, е разочарован, защото не са избрали него. Той се оплаква и настоява да получава редовни финансови доклади. Роберто, собственикът на компанията, решава да изчака една година преди да се оттегли окончателно и да реши кой от двамата да го замести. Иска да е сигурен какво ще стане с компанията в ръцете на Армандо.
 
Бащата на Бети се почувства зле и е откаран в болницата. Той открива, че е подсъдим, тъй като декларациите за доходите на клиентите му не са пристигнали навреме заради грешка в програмата, която използва.
 
Патрисия е разорена след като е изоставена от богатия си съпруг, който предпочита компанията на друга жена. Патрисия моли най-добрата си приятелка Марсела да я назначи като секретарка на Армандо в компанията и така би могла да шпионира за нея.
 
Бети спасява Армандо малко преди да бъде заловен от ревнивата си годеница в една доста компрометираща ситуация с модела Наоми в женската тоалетна на компанията.