Съвършена красота (Beleza Pura)

110 серия

Томас казва на Соня, че се е появил, защото му е липсвала. Соня го моли да си върви. Томас съобщава, че се е появил, за да си върне парите, които Соня му е откраднала.

Едуардо помага на Алекс и Дебора на пътя.

Соня обещава да върне всички пари на Томас, но настоява той да не се доближава до Жоана.

Едуардо предлага един механик, който може да се погрижи за колата на Алекс.

Шейла се опитва да съблазни Робсон, но той не отстъпва пред прелестите ѝ.

Бия казва на Гаспар, че дома ѝ е бил ограбен и го моли да ѝ позволи да спи в дома му.

Маскиран, Томас хваща Жоана. Жоана поздравява Томас за прекрасното празненство и му казва, че иска да научи истинската му самоличност. Соня отвежда Жоана от там.

Ивет попада на Вивиан и Андерсон в салона.

Алекс се разстройва, защото колата му ще бъде готова след три дни, а той не иска да оставя Дебора да се вози заедно с Едуардо.

Соня разказва на Меу Бем, че се е срещнала отново с Томас.

Ивет вижда Гаспар и Бия заедно и се разстройва. Олаво утешава Ивет.

Фернанда казва на Клаус, че не иска повече да бъде с него. Клаус се ядосва.

Соня се отчайва, когато вижда Орландино да напуска дома на Жоана. Соня решава да разкаже истината на Жоана. Соня казва на Жоана, че Томас се е върнал, за да ѝ отмъсти. Жоана не вярва, че Томас би направил такова нещо заради пари. Соня се опитва да убеди Жаона, че е най-добре да не допускат Томас до никого от семейството. Жоана не успява да скрие своето любопитство – тя иска да разбере кой в действителност е Томас.

Олаво решава да се обади на Ивет, за да излязат на разходка и да се позабавляват малко.

Ракели освобождава ръчната спирачка на един хълм и удря колата. Инструкторът завежда Ракели в болница, но ѝ се разминава само с няколко драскотини. Ракели се обажда на Робсон, за да я вземе, но в това време той е седнал пред телевизора в компанията на Шейла и не чува позвъняването на мобилния му телефон.