Съвършена красота (Beleza Pura)

67 серия

Жоана и Соня се прегръщат развълнувани. Дерматоложката пита майка си дали се е опитвала да я открие и Соня я уверява, че се е опитвала няколко пъти да я намери.

Гилерме става нетърпелив, докато чака любимата си.

Соня моли дъщеря си да не се омъжва за Гилерме.

Матеус (Елена) попречва на Ренато да отиде на сватбата.

Соня казва, че Гилерме е виновен за всичко, което се е случило. Жоана защитава любимия си, но Соня ѝ казва, че няма да живее заедно с него и няма да позволи Клаус и Доминик да имат някаква връзка с Гилерме.

Соня пристига на мястото, където ще се проведе церемонията, и прегръща децата си. Гилерме се приближава и пита за другите пътници.

Жоана търси опора при Бетао.

Соня обвинява Гилерме, че е откраднал всичко, което е било нейно и казва на присъстващите, че не вярва някой друг да е оцелял.

Жоана казва на Бетао, че не може да се омъжи.

Бетао разговаря с Гилерме, а Норма се усмихва победоносно.

Ренато защитава Матеус (Елена), когато един мъж я дразни в бара.

Доминик и Клаус остават шокирани, когато Соня им казва, че не иска да вижда Гилерме никога повече. По телефона, Соня казва, че е направила всичко, което са искали, защото са я изнудвали.

Ракели изгонва Шейла от имението.

Жоана разказва на Гилерме, че Соня я е помолила да го остави пред олтара и да не се омъжва за него.

Робсон подкрепя решението на Ракели. Шейла признава на Жозе Енрике, че пълномощното е било за нея.

Ренато целува Матеус (Елена).

Соня казва на децата си, че ще поеме управлението на клиниката.

Ренато казва, че трябва да забравят за случилото се.

Робсон решава да потърси отново за оцелели след катастрофата за собствена сметка.

Гилерме заварва вещите си наредени на площадката до асансьора. Той обвинява Соня за това, че го отдалечава от жената, която обича. Соня казва, че той ѝ е отнел всичко. Инженерът е шокиран от разкритието, че Норма е помогнала за откриването на Соня. Доминик прегръща Гилерме с обич и се разплаква, когато той си тръгва.

Шейла не си спомня в кое списание е прибрала пълномощното. Шейла и Жозе Енрике подозират, че Адамастор е прибрал документа.

Гилерме разказва на Жоана за връзката между Норма и Соня. Жоана му отговаря, че това не променя нещата, тъй като тя не иска да нарани майка си. Гилерме си тръгва много наранен.