Съвършена красота (Beleza Pura)

65 серия

Ренато оставя букет с цветя за Жоана на масата и си тръгва. Жоана напуска сцената и Гилерме свършва програмата сам. Инженерът настоява, че обича Жоана, а тя си тръгва разстроена.

Ренато плаче на рамото на Матеус (Елена).

Робсон и Ракели си правят снимки, много влюбени.

Доминик моли Клаус да ѝ да събере отново Жоана и Гилерме. Доминик моли за помощ и Раул.

Сузи отива в пощата и е приета от Андерсон, който ѝ прави комплимент.

Ракели се качва на покрива в гонене на една снимка, която се излита от ѝ и привлича вниманието на минувачите. Робсон казва, че ще я спаси.

Клаус и Доминик предлагат на Жоана да замине за Петрополис.

Полицай съобщава на Гилерме, че една жена е открила картите на Соня на боклука. Клаус моли Гилерме да отиде да я търси в Петрополис.

Раул разказва на Сузи за плана на Доминик.

Раул завежда Жоана, Клаус и Доминик в планината. Малко по-късно, Гилерме пристига на същото място. Клаус скрива ключовете от колата му. Жоана и Гилерме откриват, че са сами в къщата. Гилерме открива в колата си бележка от Клаус и Доминик, в което му пишат, че ще се върнат при тях на следващия ден. Гилерме и Жоана разговарят и накрая се целуват. Гилерме и Жоана си обещават повече да не се карат.

По телефона, Сузи разказва на Норма, че Гилерме и Жоана са в една хижа в планината.

Жозе Енрике завежда Ракели при Мадам Катина. Гледачката казва на Ракели, че има сериозни проблеми и не може да бъде с Робсон.

Едуардо се изненадва като вижда Дебора да използва същия лак като Марсия. Дебора също се изненадва, когато Едуардо ѝ казва, че ще влезе в една академия, както е направил Алекс.

Без да иска, Уго си играе с перуката и мустаците, които Елена използва при маскирането си.

Едуардо и Дебора си казват, че се харесват такива, каквито са.