Съвършена красота (Beleza Pura)

46 серия

Норма влиза в салона и прекъсва разговора между Ренато и Жоана. Инженерката се възползва от това, че дерматложката излиза, за да обслужи една пациентка, за да предупреди Ренато да не е посмял да я предаде.

Бетао и Андресон разговарят с Корина, вдовицата на депутата Мартинш Ферейра, за когото Ивет е казала, че е баща на децата ѝ. Корина разкрива, че депутатът е бил стерилен... Ивет настоява пред Бетао и Андерсон, че това е лъжа на Корина.

Фелипе убеждава Ракели да участва в танцов маратон.

Ивет се доверява на Елена.

Ренато казва на Норма, че е чул неин разговор със Сузи. Тя обяснява, че е говорила фигуративно, но заплашва Ренато.

Гилерме изгонва пластичния хирург от клиниката. Жоана казва, че Гилерме трябва да учи в обедната си почивка, която ядосва Норма. Гилерме говори само хубави неща за своята любима, предизвиквайки ревността на Жоана.

Андерсон и Бетао разглеждат стари снимки.

Ивет разказва на Елена кой е бащата на сина ѝ – Бетао. Тя обяснява, че приятелят ѝ не си спомня нищо от онази нощ.

Бетао показва една снимка на Ивет на неин рожден ден, а с нея са трима претенденти: Витор, Алоисио и Аракен.

Дебора получава предупредително писмо от банката, че може да ѝ вземат апартамента. Едуардо обещава да ѝ помогне при разрешаване на проблема.

Робсон и Шейла се подготвят за танцовия конкурс. Адамастор се впечатлява от спокойствието, с което Жозе Енрике наблюдава как двамата танцуват.

Витор казва на Андерсон, че никога не е излизал с Ивет.

Жоана предупреждава Гилерме, че ще правят репортаж за клиниката.

Ренато търси Сузи и ѝ казва, че от полицията са го търсили, за да го разпитват за Норма. Сузи го уверява, че инженерката е саботирала проекта за „Каркара“ без нейна помощ.