Съвършена красота (Beleza Pura)

34 серия

Жоана забелязва Норма да излиза от кабинета на Гилерме и се изненадва.

Ракели вижда Робсон да пристига на празника.

Ренато е спрян от охраната на вратата на клиниката.

Жоана пита какво е правила Норма в кабинета на Гилерме. Норма ѝ отговаря, че не се чувства добре. Гилерме моли Жоана да не вдига скандали на празненството.

Баните в клиниката се изпълват със странна пяна, която започва да излиза.

Робсон не говори с Ракели, която се чувства зле и Фелипе ѝ помага. Зидарят се обнадеждава, когато Гаспар му казва, че Ракели го е търсила в квартала преди Робсон да научи, че е станал милионер. Ракели е в компанията на Фелипе и Робсон ревнува.

Ренато успява да влезе на празненството. За Жоана е много странно да види пластичния хирург там, а той я уверява, че ѝ желае само най-доброто.

Дебора и Едуардо се скриват в една стая на клиниката, за да избегнат дъщерите си. Едуардо излиза и се изправя лице в лице с Луиза.

Пяната започва да нахлува в стаята, заобикаляйки Дебора. Когато пяната навлиза в салона, всички побягват. Жоана тръгва през пяната, за да спре машините... Раул спасява Сузи... Гилерме спасява Жоана, която изключва машините. Жоана обвинява Гилерме за случилото се на празненството. Норма наблюдава доволна караницата между двамата. Гилерме хваща Ренато и го обвинява.

Едуардо се връща в клиниката, за да търси Дебора, която му благодари.

Бетао уверява Жоана, че Гилерме е влюбен в нея.

Ивет гледа една снимка, на която е заедно с Гаспар, когато са били млади.